Diverse tesaturi de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta – Sofitex si-a marit colectia de produse!

Reactualizat la:
Diverse tesaturi de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta – Sofitex si-a marit colectia de produse!
ADVERTORIAL. Doriţi să fiţi mereu în pas cu ultimele tendinţe din modă şi să purtaţi ţinute care să se potrivească perfect siluetei dumneavoastră? Sunteţi pasionat de modă şi vă gândiţi să faceţi schimbări în propria garderobă? Magazinul Sofitex TIM vă poate îndeplini toate dorinţele – puteţi alege dintr-o vastă colecţie de ţesături, mărită acum cu peste 1200 de produse, de la cea mai fină mătase pentru o rochie diafană, la materiale pentru ţinute elegante de zi, ori la ţesături pentru perdele şi lenjerii de pat. Cât despre preţuri, vă veţi convinge că sunt cele mai mici de pe piaţă! Vizitaţi noul site al Sofitex TIM şi cu siguranţă veţi găsi materialul pe care l-aţi visat.

Sezonul de toamnă vine cu o mulţime de noutăţi şi cu siguranţă vă doriţi să le adoptaţi în garderoba dumneavoastră. Vizitaţi depozitul Sofitex TIM sau magazinul online http://magazin-tesaturi.ro/ şi cu siguranţă veţi găsi materialul potrivit pentru o rochie de ocazie, ori pentru o ţinută elegantă de după-amiază sau pentru un costum deosebit, la preţuri foarte convenabile.

Magazinul Sofitex vă stă la dispoziţie cu o colecţie mărită, de peste 1200 de produse de calitate pe stoc, pe care le puteţi achiziţiona en-gros şi en-detail, toate aduse din Italia. Vă aşteptăm cu o gamă foarte largă de ţesături: dantelă, voal, tulle, bumbac, stofe, denim, paiete, catifea, tafta, lycra, satin, broderii, accesorii pentru mirese, mătase naturală. Iar pentru casa dumneavoastră, puteţi alege: poplin, minimat, tricot, stretch, doc, bumbac pentru lenjerii de pat, damasc teflonat, ţesături pentru perdele, draperii şi feţe de masă şi alte materiale.

Vizitaţi site-ul http://magazin-tesaturi.ro/ pe care l-am îmbunătăţit tocmai pentru a vă ajuta să alegeţi din bogata ofertă de ţesături din magazinul nostru online şi să vă faceţi cumpărăturile direct din faţa calculatorului.

Dacă vă doriţi un croitor care să vă facă o rochie sau un costum pe gustul dumneavoastră, echipa Sofitex TIM vă poate veni în ajutor cu recomandări.

Depozitul Sofitex TIM este situat pe Bd. Dâmboviţa nr. 53 din Timişoara. Pentru orice informaţii puteţi suna la numerele de telefon 0256.473.478 sau 0756.161.863.