Directia Regionala de Posta Timisoara a reusit sa reduca 20% din banii platiti chirie pentru spatii

Directia Regionala de Posta Timisoara a reusit sa reduca 20% din banii platiti chirie pentru spatii
Valoarea mare a sumelor plătite de Direcţia Regională de Poştă Timişoara pentru sediile din cele patru judeţe aflate în subordine (Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin) a impus necesitatea renegocierii valorii chiriilor.

Majoritatea proprietarilor de spaţii unde Poşta îşi desfăşoară activitatea în alte locaţii decât cele care sunt ale companiei au înţeles că nivelul ridicat al chiriilor nu se mai justifică, mai mult s-au văzut în posibilitatea de a nu avea alţi clienţi pentru locaţiile deţinute. „Majoritatea au înţeles situaţia, mulţi au venit din proprie iniţiativă şi au discutat despre scăderea sumelor plătite. Cred că au auzit de undeva despre intenţia noastră şi nu au mai aşteptat să-i chemăm noi”, ne-a declarat Nelu Balaş, director în cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara. Din păcate, unii proprietari nu prea s-au arătat încântaţi de deciziile poştaşilor şefi şi au decis să atace în instanţă decizia companiei de a le plăti mai puţin. „Renegocierea nu a fost o glumă. O să vedem ce va spune instanţa. Sunt trei societăţi cu care suntem în proces în această perioadă.”, a mai spus Balaş.

În acest moment, Direcţia de Poştă din regiunea de vest funcţionează aproape în jumătate dintre cazuri în sedii închiriate. Multe dintre acestea sunt folosite de la societatea Romtelecom, serviciile de poştă şi telefonie au funcţionat împreună până ce a fost decisă separarea activităţilor. În aceste condiţii, o parte din activităţile Poştei au rămas funcţionale în unele spaţii ale Romtelecom, situaţie valabilă şi în sens invers. „Cu Romtelecom au fost probleme, ei cereau destul de mult pentru sediile oferite, cu mult peste ce le ceream noi. Dar până şi aici au fost de acord cu o reducere generală cu 22% a chiriei”, a mai subliniat Balaş. Per total, suma totală economisită de societate din reducerea banilor plătiţi pentru sediile închiriate a fost de 20%, la nivelul Regionalei.

În ceea ce priveşte la renunţarea la unele oficii poştale deocamdată nu s-a ajuns aici. La fel, nici la capitolul personal nu au fost efectuate concedieri. O parte dintre angajaţi au decis să se pensioneze, în plus schema de personal nu era în totalitate ocupată. Poşta Română este companie nu regie, aşadar salariile factorilor poştali nu au fost diminuate cu deja celebrul 25%.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor