Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj a implinit sase ani

Directia de Asistenta Sociala Comunitara Lugoj a implinit sase ani
Octombrie este o lună cu o semnificaţie aparte pentru Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară, deoarece la data de 1 octombrie 2004 s-a constituit instituţia.

Un an mai tarziu, la 1 octombrie 2005, a fost dat in folosinţă Centrul de zi pentru persoane varstnice, iar după incă un an au luat fiinţă cele două centre de zi pentru adulţi şi minori cu handicap neuropsihic. De asemenea, D.A.S.C. celebrează in fiecare an la inceputul lunii octombrie Ziua internaţională a persoanelor varstnice, o categorie importantă de beneficiari ai serviciilor furnizate de serviciul public de asistenţă socială de la nivelul Municipiului Lugoj.
Pentru ca D.A.S.C. să imbrace haine de sărbătoare şi in acest an, conducerea instituţiei a
decis continuarea programului „Din suflet pentru suflet”, aflat la cea de-a patra ediţie.
Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal in data de 14 octombrie. Pe langă Centrele de zi pentru persoane cu handicap neuropsihic, Complexul de servicii pentru persoane varstnice „Sf. Nicolae”, Centrul comunitar de sprijin pentru prevenirea abandonului şcolar Măguri, Serviciul Creşe din cadrul DASC, au prezentat programe artistice Grădiniţa cu program prelungit PP4, Grădiniţa italiană Sf. Ioana Antida, Centrul educativ socio-sanitar Sf. Ioana Antida Lugoj, Şcoala cu clasele I-VIII Eftimie Murgu, Şcoala de Arte Frumoase Filaret Barbu, Centrul şcolar pentru educaţie incluzivă Al. Roşca şi Clubul Copiilor Lugoj. La manifestare au participat toţi cei care au fost alături de Direcţie de-a lungul anilor. Un sprijin important pentru desfăşurarea evenimentului a fost acordat de o firma lugojeană, cea care a impărţit dulciuri copiilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor