Dezvoltare emotionala online, program gratuit oferit de UVT. Invatati cum sa faceti fata stresului sau cum sa gestionati teama

De Adrian Panduru
Dezvoltare emotionala online, program gratuit oferit de UVT. Invatati cum sa faceti fata stresului sau cum sa gestionati teama
© Dezvoltare emotionala online, program gratuit oferit de UVT
Universitatea de Vest din Timișoara oferă un program gratuit de dezvoltare emoțională… online. Prin acest program puteți înțelege mai bine emoțiile. Vi se oferă sugestii privind gestionarea emoțiilor intense, cum ar fi teama ori tristețea. Programul ”face bine” și la stres…

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Psihologie, lansează programul „Dezvoltare Emoțională Online” (DEO). Programul se adresează persoanelor sănătoase interesate de dezvoltare emoțională.

Scopul acestuia este de a facilita o mai bună înțelegere a emoțiilor și de a oferi câteva sugestii privind gestionarea emoțiilor intense (ex: teama, tristețea etc.) și reducerea stresului. Sub aspect conceptual, programul DEO se bazează pe principiile consilierii de tip cognitiv – comportamental care au fost aplicate situațiilor obișnuite cu care se confruntă oamenii în viața cotidiană.

Cei șapte psihologi care fac parte din echipa DEO sunt responsabili de buna desfășurare a acestui program. Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de două săptămâni.

Programul DEO poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet.

Cei care doresc să beneficieze de acest program se pot înscrie gratuit pe pagina de web a proiectului, la secțiunea Înregistrare. Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 50 minute pentru a fi completate.

Vor fi selectate doar persoanele care vor beneficia cel mai mult de acest program.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !