Deţinuţii se pregătesc de alegeri

2Comentarii
Deţinuţii se pregătesc de alegeri
Pentru alegerile din 30 noiembrie, 42 de persoane private de libertate, aflate în custodia Penitenciarului Timişoara au primit permisiunea de a-şi exercita dreptul la vot.

Magdalena Radu, purtătorul de cuvânt de la Penitenciarul Timişoara, a arătat că beneficiază de acest drept persoanele private de libertate, de cetăţenie română, cu domiciliul în Timişoara, care au împlinit vârsta de 18 ani şi în privinţa cărora nu s-a dispus, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, interzicerea drepturilor electorale. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestei activităţi, conducerea penitenciarului a întreprins demersurile necesare în vederea asigurării caracterului secret şi liber exprimat al votului persoanelor private de libertate. În acest sens, deţinuţii au trimis către Biroul Electoral Judeţean Timiş cereri în care îşi exprimă dorinţa de a participa la vot. Ei au solicitat totodată identificarea colegiilor din care fac parte. Aceste cereri au fost trimise prin poştă sau prin intermediul aparţinătorilor. Administraţia penitenciarului va efectua demersuri către preşedinţii secţiilor de votare în vederea deplasării urnelor speciale, în intervalul orar 07.00-21.00, în incinta Penitenciarului Timişoara pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a scrutinului.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor