Deconcentratele timişene sunt luate la control

Deconcentratele timişene sunt luate la control
Controale inopinate la mai multe instituţii deconcentrate. Prin acest sistem speră şefii de la Prefectura Timiş să îmbunătăţească calitatea serviciilor oferite cetăţenilor. De curând, la Bucureşti a fost organizată o întâlnire având ca temă exact subiectul deconcentratelor.

Reprezentanţilor Guvernului în teritoriu li s-a solicitat să realizeze controale la Direcţiile de specialitate care au activitate cu publicul. Timişul stă bine la acest capitol, deja au fost realizate câteva controale şi sunt în pregătire altele, am aflat de la subprefectul de Timiş, Eugen Dogariu. Mai multe echipe de control din cadrul prefecturii se vor deplasa la instituţiile vizate. Acestea efectuează controale inopinate, pentru a vedea cum se desfăşorară activitatea cu publicul.

Probleme au fost descoperite la AJOFM, aici era coadă destul de mare la ghişee. În cadrul instituţiei nu se ofereau condiţii prea bune pentru cetăţeni. Oamenii stăteau pe hol în picioare, am mai aflat de la Dogariu. Controalele vor fi repetate, echipele de control vor merge din nou la verificări, tot în mod inopinat. Reprezentanţii prefecturii vor trece încă o dată şi pe la instituţiile care au fost deja verificate. În total, şase instituţii au fost controlate, pe lista scurtă s-au aflat OPC, Oficiul de Pensii, AJOFM.


Solicitări numeroase la Prefectură

Noua conducere a Prefecturii Timiş are priză la public. Cetăţenii se adresează instituţiei cu numeroase probleme. În total, aceştia au adresat 60 de petiţii în scris, acestea fiind deja soluţionate. De asemenea, 82 de asemenea solicitări sunt în curs de soluţionare. Un număr de 83 de persoane au fost primite în audienţă iar 83 de cetăţeni au primit informaţii la ghişeu. La telefonul cetăţeanului au fost primite 99 de apeluri.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !