De Ziua Mondiala a Postei, copiii cu deficiente au invatat cum se trimit scrisorile

De Ziua Mondiala a Postei, copiii cu deficiente au invatat cum se trimit scrisorile
Direcţia Regională de Poştă Timişoara sărbătoreşte sâmbătă Ziua Mondială a Poştei. Ca un preambul, vineri, la Poşta Mare, a fost organizată „Ora de dirigenţie”. Mai mulţi copii cu deficienţe de auz din cadrul Şcolii Constantin Pufan din Timişoara au fost invitaţi la sediul Direcţiei de Poştă unde s-au familiarizat cu procedura completăţii corecte a unei trimiteri poştale şi cu serviciile oferite de Poştă.

Acţiunea, aflată la prima ediţie, va continua ori de câte ori o vor solicita cadrele didactice, ne-a declarat Nelu Balaş, conducătorul Centrului Regional ReţeaPoştalăTimişoara. „Aceste Ore de Dirigenţie vor avea loc ori de câte ori ni se va solicita. Vom merge la clase, în oraş, în comune, acolo unde există interes”, a mai subliniat Balaş. Evenimentele dedicate Zilei Mondiale a Poştei vor continua sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Timişoara va fi disponibil un ghişeu poştal mobil. Aici, clienţii se vor putea informa asupra serviciilor oferite de Poşta Română, vor fi ajutaţi de angajaţi să înveţe cum să completeze corect adresa pe un plic, dar vor avea parte şi de diferite surprize.

După mai mult de doi an poşta trece pe profit

În luna septembrie a anului în curs, după doi ani şi jumătate, Centrul Regional Reţea Poştală Timişoara a trecut pe profit. „Este pentru prima dată când am reuşit ca la toate capitolele financiare să nu mai avem cifre cu minus în faţă. Iar toate acestea s-au realizat nu neapărat prin creşterea activităţii, cât prin renegocierea unor contracte pe care poşta le avea semnate cu terţii. E vorba de chirii, de transportul produselor poştale. Am reuşit să facem o economie egală cu 6.000 de salarii medii plătite la Direcţia de Poştă Timişoara”, am mai aflat de la Nelu Balaş. Un alt motiv de bucurie pentru director este că nu a fost nevoit să dea afară nici un angajat. Schema de personal la nivelul regiunii are alocate 3500 de posturi, dintre care sunt în acest moment ocupate doar aproximativ 3200. Despre o creştere a numărului nu se poate vorbi, având în vedere necesitatea reducerii cheltuielilor de funcţionare.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor