De saptamana viitoare pot fi depuse cereri pentru ajutoarele de incalzire

De saptamana viitoare pot fi depuse cereri pentru ajutoarele de incalzire
Timişorenii care îndeplinesc din această lună condiţiile de acordare a ajutorului guvernamental şi a celui suplimentar, de la bugetul local, pentru încălzirea locuinţei pot depune cereri pentru a obţine acest sprijin financiar începând de săptămâna viitoare.

Astfel, persoanele singure sau familiile din Timişoara care îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutoarelor de încălzire începând cu luna ianuarie 2011 pot depune cereri şi declaraţii pe propria răspundere în acest sens, în perioada 10-21 ianuarie 2011, la cele 16 puncte operative ale Colterm, anunţă reprezentanţii primăriei. Cererile şi declaraţiile trebuie depuse, însoţite de actele doveditoare, individual sau prin asociaţiile de proprietari/ chiriaşi.

Reamintim că pentru sezonul rece 2010-2011 pot beneficia de ajutor de încălzire familiile şi persoanele singure care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 615 lei pentru ajutorul guvernamental, respectiv 1.000 de lei pe membru de familie pentru ajutorul de la bugetul local.

Solicitanţii trebuie să aibă domiciliul sau reşedinţa la adresa pentru care se cere ajutorul ori să fie înscrişi în cartea de imobil şi luaţi în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere. Titularul cererii trebuie să fie proprietar, chiriaş sau împuternicit de proprietarul/ titularul contractului de închiriere al imobilului pentru care solicită ajutorul.

De asemenea, titularii ajutorului pentru încălzirea locuinţei au obligaţia să anunţe orice modificare care intervine în componenţa familiei, veniturile realizate, bunurile deţinute ori domiciliu, în termen de 5 zile de la data modificării. Trebuie depusă o nouă declaraţie pe propria răspundere.

Mai multe informaţii despre ajutoarele de încălzire pot fi obţinute la numerele de telefon 0256/ 293.884 sau 0771.170.205.

A. S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor