De la 1 decembrie Girocul colecteaza selectiv deseuri

Modificarea vizeaza atat agentii economici cat si populatia
Modificarea vizeaza atat agentii economici cat si populatia
Colectarea selectivă a deşeurilor se va face atât de la populaţie, cât şi de la agenţii economici. Pentru această operaţiune, se vor distribui, gratuit, recipienţi special destinaţi colectării deşeurilor reciclabile, respectiv saci galbeni inscripţionaţi persoanelor fizice şi, după caz, pubeleinscripţionate, agenţilor economici.

În recipienţii destinaţi deşeurilor reciclabile se vor depune numai hârtie curată, ambalaje de carton pliate, folii şi pungi curate, PET-uri strivite sau fără dopul strâns, doze de bere sau de suc strivite.

Recipienţii trebuie scoşi la limita proprietăţii, în zilele programate pentru colectare. Acestea sunt în prima zi de luni a fiecărei luni, pentru localitatea Giroc şi a treia zi de luni a fiecărei luni, pentru localitatea Chişoda. Achitarea facturilor se poate face direct la casierul-încasator din teren, la casieria societăţii (de luni până vineri între orele 8- 17, sâmbăta între orele 8-12) sau prin transfer bancar în conturile de pe factură, mai puţin în contul de Trezorerie. Cei care doresc achitarea integrală a serviciilor pentru anul 2012 o pot face la casieria societăţii Retim din Timişoara (strada Oituz nr. 3 A), după 1 ianuarie 2012.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !