De anul viitor, plătim mai mult pentru parcare!

15Comentarii
De anul viitor, plătim mai mult pentru parcare!
Anul 2009 aduce scumpiri la tarifele de parcare! De anul viitor, vom plăti cu 7,39 la sută mai mult pentru serviciul de parcare în sistem TelPark la Timişoara.

Consilierii locali timişoreni au luat act de scumpirea tarifelor TelPark la ultima şedinţă din această lună. Conform contractului de concesiune cu societatea Administrarea Domeniului Public SA, propunerile de tarife trebuie avizate doar de Comisia economică şi cea de administrare a domeniului public şi privat ale consiliului local, tarifele fiind stabilite anual de către operator, cu avizul primăriei. Chiar dacă în fiecare dintre cele două comisii au existat câte doi consilieri care au votat „împotrivă”, majoritatea a fost „pentru”, aşa că tarifele vor creşte. Reprezentanţii ADP au motivat că majorarea de 7,39 la sută ar fi o reactualizare a tarifelor în funcţie de rata inflaţiei pe ultimele 12 luni, mai ales că tarifele pe 2008 au rămas neschimbate faţă de cele pe 2007. Majorarea tichetelor şi abonamentelor TelPark va intra în vigoare chiar de la 1 ianuarie 2009. Astfel, un abonament anual la purtător, de exemplu, care în prezent costă 530,40 de lei, va costa 573,75 de lei de anul viitor, în timp ce un abonament anual general, care acum costă 300,90 de lei, va costa 331,50 de lei. Pentru un abonament general lunar vom plăti 37,80 de lei, de la 33,39 de lei, în timp ce pentru un abonament general trimestrial vom scoate din buzunar 95,76 de lei, în loc de 88,83 de lei.15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor