Datele oficiale arata ca salariile au crescut in Timis

6Comentarii
Datele oficiale arata ca salariile au crescut in Timis
Dacă nu aţi ştiut, aţi câştigat tot mai bine. Datele oficiale referitoare la situaţia plăţilor salariale arată că venitul mediu a crescut constant, în ultimele luni ale anului trecut, în judeţul Timiş. Astfel, în luna noiembrie, salariul mediu net a fost de 1.433 de lei în cazul angajaţilor timişeni.

Valoarea medie a salariului brut a fost, în Timiş, în noiembrie, ultima lună cuantificată, de 1.975 de lei de persoană. Ultima scădere consemnată în datele oficiale ale Direcţiei de Statistică a fost înregistrată în luna septembrie. Atunci, de la un salariu mediu brut de 1.877 de lei, în august, suma medie plătită de un angajator a scăzut la 1.845 de lei. În octombrie, salariul brut a urcat la 1.880, iar în noiembrie la 1.975 de lei, venit mediu pe angajat.

Situaţia este similară şi în ceea ce priveşte venitul net. În august, angajatul timişean a primit în mână 1.375 de lei, pentru ca în septembrie să scadă la 1.348 de lei, în octombrie să urce la 1.370 de lei, iar în noiembrie la 1.433 de lei.

Cel mai bine se câştigă în domeniul industriei şi construcţiilor. În perioadele precedente, în domeniul serviciilor se plătea cel mai bine. În acest an, cu excepţia lunilor de vară, veniturile din industrie au fost mai mari decât cele din domeniul serviciilor. Pentru comparaţie, în noiembrie 2009, venitul brut mediu era de 1.817 lei, iar cel net de 1.332 de lei.

Pentru luna decembrie, datele statistice vor arăta în mod sigur o nouă creştere a salariului. În ultima lună a anului se dau o serie de prime care sunt luate în considerare în stabilirea variantei oficiale a sumelor încasate în medie de personalul angajat, în judeţul Timiş.

M. Hoster6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor