Das Kaffe – Sanatatea vine la vrac

Reactualizat la:
Das Kaffe – Sanatatea vine la vrac
ADVERTORIAL. DAS KAFFEE, magazinul pe care vi l-ați dorit, este acum și în Timișoara. Îl găsiți pe str. Gheorghe Dima, vizavi de Spitalul Clinic Municipal. Cu produsele pe care le găsiți în magazinul nostru puteți mânca natural și sănătos, fără compromisuri, iar dacă doriți să urmați o dietă, aici găsiți tot ce vă trebuie.

Aici îmbinăm aromele orientale cu hrana sănătoasă, aztecă, din America Latină, aducem cafele rare de pe tot globul. La DAS KAFFEE găsiți fructe uscate, semințe ce vă dau vitalitate pentru întreaga zi, cereale delicioase pentru toți membrii familiei sau condimente ce fac din fiecare gospodină un adevărat master chef. La magazinul DAS KAFFEE veți putea cumpăra produse zaharoase fără conservanți, aditivi, dar și produse pentru cei bolnavi de diabet, acestea toate ambalate vrac.

Toate produsele sunt comercializate la prețuri foarte accesibile. Vânzarea produselor vrac se face atât în magazin, cât și în mediul online. Produsele vă pot fi aduse acasă sau la locul de muncă.

Povestea DAS KAFFEE a început din dorința noastră de a susține un stil de viața sănătos, care, implicit, este sursa unei senzații de bună dispoziție. Produsele noastre se adresează celor care vor să mănânce sănătos: cei care țin dietă, vegetarieni, vegani, cei care au probleme de sănătate (diabeticii, în special, vor găsi un număr mare de produse ce li se adresează).

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 0722.289.883 și 0371.473.859.

665