Dara Project se reintalneste cu fanii de acasa. Concert la Timisoara, in aprilie

De Simina Bratu
Reactualizat la:
Dara Project se reintalneste cu fanii de acasa. Concert la Timisoara, in aprilie
© Foto: Facebook/daraproject
Post-rock, folk-metal și alternative! Asta pregătesc membrii trupei Dara Project pentru concertul pe care îl vor susține în Timișoara, în aprilie. Evenimentul va aduce în fața amatorilor de muzică bună compoziții noi ale formației, dar și alte surprize.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 21, la Ambasada.

„Trupa a dospit idei în această iarnă și credem că a sosit vremea să le etaleze. Sunt pregătite compoziții și oameni noi pentru o sâmbătă seară cu totul aparte. Discuri, tricouri și alte surprize se vor găsi la intrare”, au transmis membrii formației.

Din Dara Project fac parte Fulmineos (chitară), Inia Dinia (claviaturi), Hanos-Puskai Peter (chitară bass), Daniel Iorga (tobe) și Valentin Vizuroiu (voce).

Formația timișoreană s-a lansat în 2013, bazele proiectului fiind puse de Fulmineos și Inia Dinia. După ce au părăsit Negură Bunget, cei doi au decis să continue colaborarea, iar pentru a da viață ideilor pe care le aveau au cerut ajutorul altor artiști alături de care au cântat în trecut.

„Dara pentru noi înseamnă o chemare, un munte aparte în baza căruia se află rădăcinile unui stejar bătrân, a cărui crengi au sculptat în timp cărările pline de mister, ce ne așteaptă să descoperim căile cunoașterii, ale înțelepciunii, ale desăvârșirii către spirit și ale lucrurilor făcute din suflet. Legătura dintre munte și arbore simbolizează o împletire puternică între trup și suflet, la fel cum ideile noastre se contopesc și iau viață în muzica pe care o cream”, au transmis membrii trupei pe pagina lor de Facebook.

Evenimentul de la Timișoara își va deschide porțile la ora 21, urmând ca Dara să urce pe scenă la ora 22. De la ora 23, membrii trupei îi invită pe fani să rămână în locația concertului pentru a se bucura de muzică și discuții interesante.
Regulament de plasare a anunturilor