Daniela încearcă să lupte cu cancerul. O putem ajuta

11Comentarii
Daniela încearcă să lupte cu cancerul. O putem ajuta
Maraton pentru viaţă. Aşa se numeşte evenimentul pe care îl pregătesc studenţii de la Facultatea de Ştiinte Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Master anul II, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, pentru Daniela Dobromir, o tânără care suferă de cancer limfatic.

Daniela Dombromir are 24 de ani şi deşi în mod normal ar avea toată viaţa înainte, trebuie să lupte pentru viaţă. Ea a fost diagnosticată cu o boală gravă: cancer limfatic de tip Hodgkin stadiul 4B. Deşi boala este în regres, Daniela are nevoie în continuare de sprijin şi bani pentru a plăti costurile internării şi ale tratamentului, la o clinică din Germania. Colegii şi prietenii ei au reuşit, în câteva luni, să strângă 20.000 de euro, dar suma necesară tratamentului în străinătate ajunge până la 80.000 euro.

Echipa 4 Life, reprezentată de masteranzii Facultăţii de Ştiinte Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea de Vest, va organiza un eveniment caritabil, „Maraton pentru viaţă”, pentru a strânge fonduri şi pentru a o ajuta pe Daniela. Evenimentul va avea loc marţi, 19 ianuarie 2010, de la ora 19.00, în Bunker Underground Bar (incinta BierHaus), de pe strada Emanoil Ungureanu nr. 15 din Timişoara. Pot participa toţi cei care doresc să pornească în acest maraton pentru viaţă alături de Daniela Dobromir. Evenimentul va fi unul vesel şi optimist, nelipsite fiind muzica de calitate, buna dispoziţie şi numeroase surprize, anunţă organizatorii. Va avea loc şi un spectacol, parte dintre artişti fiind chiar colegii inimoşi şi talentaţi ai Danielei.

Cei care vor să afle mai multe despre povestea Danielei şi cum o pot ajuta pot accesa site-ul acesteia, www.danadobromir.com.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor