Dan Ioan Şipoş, candidat pentru funcţia de şef la Direcţia de Finanţe Timiş?

8Comentarii
Dan Ioan Şipoş, candidat pentru funcţia de şef la Direcţia de Finanţe Timiş?
Candidat surpriză pentru funcţia de director coordonator al Direcţiei de Finanţe Timiş. Dan Ioan Şipoş, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, este candidatul favorit pentru a prelua frâiele instituţiei.

Deocamdată nu se ştie nimic oficial, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş este momentan condusă de Aurelian Cândea, director coordonator adjunct. Postul de director „plin” este, cel puţin teoretic, ocupat încă de Ionel Olari. Acesta este momentan în arest, încă din luna noiembrie, fiind implicat în ţeapa imobiliară Radisson.

Dan Ioan Şipoş a fost şef al CJ Timiş în mandatul 2000-2004 din partea PSD. După ce o perioadă nu a mai fost în centrul atenţiei vieţii politice, el a revenit în cadrul Partidului Conservator, unde a ocupat o perioadă funcţia de şef al organizaţiei Timişoara. Ulterior, el a renunţat la partid, fiind numit pe funcţia de consilier al preşedintelul actual al CJT, Constantin Ostaficiuc. Dacă se confirmă candidatura lui Şipoş la Finanţe, el ar fi al doilea consiler al şefului CJT numit pe un post important, după Alexandru Chirilă, cel care a ocupat până la începutul acestei săptămâni funcţia de director la Aeroportul Timişoara, funcţie din care a demisionat la nici o lună de la numire.

Deocamdată, la Direcţia de Finanţe nu se ştie nimic despre eventuala numire a unui nou şef, informaţia fiind încă privită cu scepticism de către angajaţii instituţiei. Până la această oră, Şipoş nu a putut fi contactat pentru a confirma sau infirma candidatura sa la funcţia de conducere de la DGFP Timiş.

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, a declarat că până în prezent nu a fost numit un nou director coordonator la Direcţia de Finanţe, că nu a primit nicio informare în acest sens de la minister.

UPDATE. „Eu sunt în concediu, nu ştiu nimic despre o eventuală candidatură a mea la această funcţie. Nu a fost lansată o asemenea propunere, sunt simple speculaţii”, ne-a declarat Dan Ioan Şipoş. El ne-a mai declarat că doreşte să rămână pe postul actual, de consilier al preşedintelul CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, funcţie pe care a fost numit în primăvara anului trecut.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor