Daca sunteti iubitor de vin alb, acum il puteti produce in propria gospodarie

Daca sunteti iubitor de vin alb, acum il puteti produce in propria gospodarie
© TION: Daca sunteti iubitor de vin alb, acum il puteti produce in propria gospodarie
ADVERTORIAL. V-aţi gândit că puteţi produce acasă o Fetească, un Traminer sau o Tămâioasă? Sunt doar câteva dintre soiurile de vin alb pe care le puteţi obţine plantând vie de calitate, selectată, folosind butaşii disponibili la Soarele din Vest prin magazinul online www.butasivitadevie.ro.


Dacă vă propuneţi să obţineţi în grădina proprie struguri albi de cea mai înaltă calitate, aveţi soluţia chiar la Timişoara. Se numeşte Soarele din Vest, societate specializată în comercializarea de butaşi de vie cu origine controlată. Aligote, Busuioacă de Bohotin, Chardonnay, Fetească Albă, Fetească Regală, Muscat Ottonel, Pinot Gris, Riesling, Tămâioasă, Traminer, toate aceste soiuri de struguri pot fi obţinute plantând butaşii oferiţi de societatea amintită. Cu producţia astfel obţinută se poate obţine vinul de calitate pe care să-l invidieze toţi prietenii veniţi la degustare.

Butaşii de vie altoită oferiţi provin de la cea mai mare pepinieră de specialitate din lume, de la italienii de la Vivai Cooperativi Rauscedo. Această podgorie vinde peste 60 milioane de butaşi de viţă de vie altoiţi pe an, de care beneficiază 30 000 de podgorii din 35 de ţări ale lumii. Sunt 4000 de soiuri/clone de butaşi viţă de vie de varietăţi internaţionale: soiuri italiene, spaniole, portugheze, greceşti, chiar şi româneşti.

Întreaga gamă de butaşi oferiţi este de proveniență certificată, fiind vorba de butaşi altoiţi, la client aceştia ajungând protejaţi cu pământ şi ambalaţi în cutii. Se comercializează o gamă extrem de largă de butaşi de vie: struguri albi sau roşii, pentru masă şi vin, chiar şi soiuri cu bobul fără sâmburi.

Soarele din Vest mai oferă şi întreaga gamă de produse aferente creşterii viei: şpalieri şi sârmă pentru legat vie, protecţii pentru butaşi, ancore şi tutori.

Toate produsele sunt disponibile în magazinul societății localizat pe strada Maramureş nr. 2 şi online, la adresa www.butasivitadevie.ro.