Cursuri gratuite de engleză la Recas

Cursuri gratuite de engleză la Recas
Primăria comunei Ghilad, în parteneriat cu Primăria comunei Bethausen,derulează în perioada1 noiembrie 2010 – 28 februarie 2010 proiectul “E-engleză pentru începători din comunităţile EBC – o poartă spre lume şi noi servicii”.

Proiectul finanţat de către Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în cadrul programului „Economia Bazată pe Cunoaştere” (EBC), ajunge şi la Recaş. Astfel, la Punctul de Acces Public la Infomaţie se va realiza un curs pilot de limba engleză online ce se va derula timp de 13 săptămâni pe o platformă de e-learning, ce va cuprinde 50 de ore de predare directă folosind tehnologii de streaming (video live şi video on-demand), tutoring 1 la 1 şi alte module specifice tehnicilor online de predare, având ca rezultat 15 absolvenţi din judeteţele Timiş şi Caraş-Severin.

Proiectul are următoarele ca obiective specifice dobândirea online de competenţe în domeniul comunicării în limba engleză corespunzătoare nivelului A1.1 şi A1.2 şi nodurile RECL din cele 8 comunităţi participante vor dobândi pe parcursul a 4 luni experienţă în derularea de cursuri online pentru limbi străine care ulterior vor putea fi repetate sau diversificate pentru a asigura acces la formarea de calitate a membrilor comunităţilor.

În afara cursului propriu-zis o altă activitate cheie constă în organizarea de evenimente locale şi campanii de informare pentru promovarea noilor servicii prin care se aşteaptă implicarea a cca 240 de persoane care vor testa direct platforma de învăţare şi informarea şi alte 5.000 de persoane care vor afla despre noile oportunităţi de formare.

Amintim ca Proiectul Economia Bazată pe Cunoaştere are scopul de a iniţia şi susţine activităţi bazate pe cunoaştere, prin tehnologia informaţiei şi comunicare în 255 de comunităţi dezavantajate din acest punct de vedere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !