Cursuri de specializare pentru profesorii timiseni

1Comentariu
Cursuri de specializare pentru profesorii timiseni
Peste 30 de cursuri stau la îndemâna cadrelor didactice din judeţul Timiş pentru a-şi perfecţiona metodele de predare la ore, dar şi pentru a obţine creditele necesare pentru a demonstra că au trecut prin procesul de formare continuă.

„Educaţie în şcoala incluzivă”, „Elemente de didactică”, „Alternative IT în educaţie”, „A doua şansă – învăţământ primar/ secundar inferior” sau „Marketingul în biblioteca şcolară” sunt numai câteva dintre cursurile pe care profesorii sunt nevoiţi să le urmeze, odată la câţiva ani, pentru perfecţionarea didactică.

Participarea la fiecare modul este răsplătită cu un număr de credite. Este nevoie ca fiecare profesor să obţină câte 60 de credite în decurs de cinci ani. Asta înseamnă participarea la mai multe cursuri de formare continuă. Înscrierile pentru semestrul II al anului şcolar 2010/2011 au început deja. Modulele sunt gratuite pentru dascăli. Cadrele didactice timişorene care doresc să se specializeze în unul din cursurile oferite de CCD Timiş se pot înscrie online pe site-ul instituţiei (www.ccd-timis.ro). Profesorii din judeţul Timiş se pot înscrie la centrele de documentare şi informare din localitatea cea mai apropiată, 21 astfel de locuri funcţionând în Timiş.

M.M. Hojda1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor