Cursuri de limba germana cu loc de munca garantat in Austria, la M.M. Job Trends din Timisoara

Reactualizat la:
Cursuri de limba germana cu loc de munca garantat in Austria, la M.M. Job Trends din Timisoara
ADVERTORIAL. Vrei să mergi în Germania și nu știi unde să înveți limba? Avem cea mai bună variantă – M.M. Job Trends, care îți oferă, bonus, și un loc de muncă în străinătate. Așadar, doar acum poți profita de ocazie!

Următoarea serie de cursuri la M.M. Job Trends începe în 25 noiembrie. Agenția de Recrutare și Plasare Forță de Muncă în străinătate are cele mai bune oferte pentru cei care doresc să lucreze în Germania sau Austria, pentru a-i îngriji pe bătrâni. Se plătește bine, iar tot ce trebuie să faci este să înveți limba germană, în cazul în care nu o cunoști.

„Am dat startul înscrierilor pentru o nouă serie a cursului de îngrijitoare bătrâni la domiciliu. Vrei să lucrezi în Austria sau Germania dar nu știi limba, nu știi de unde să începi? Vino la noi! Cursul durează zece săptămâni, iar la absolvirea cursului obții certificatul de calificare, recunoscut la nivel național și european”, transmit reprezentanții M.M. Job Trends.

În 40 de ore poți învăța o limbă străină astfel încât să te descurci peste hotare. Iar ca bonus, toți cursanții care iau interviul de limba germană cu partenerii din Austria au un loc de muncă garantat.

„Ținta noastră este succesul tău!”, este sloganul celor de la agenție. Iar drept dovadă stau deja zecile de oameni care au plecat să muncească în străinătate, după ce au învățat limba germană cu profesorii lor.

M.M. Job Trends este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș și a fost special creată pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să investească în cariera lor printr-o experiență internațională. Specialiștii agenției oferă atât consultanță, cât și asistență pentru găsirea unui loc de muncă în concordanță cu aptitudinile, experiența, interesele, cât și dorințele clienților. Oricine dorește să se înscrie la cursurile care încep în 25 noiembrie poate merge la sediul companiei de pe strada 1 Decembrie nr. 1, of. 1, interfon 01, în Piața Bălcescu. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0728.097.337 sau 0356.441.388.
Regulament de plasare a anunturilor