Cursul de Electrician MJT, un curs cu o calificare internationala

Cursul de Electrician MJT, un curs cu o calificare internationala
ADVERTORIAL. Scoala Eurotraining este unul dintre cei mai mari furnizori de formare profesionala din zona de vest a tarii. Cu un numar de peste 50 de cursuri pe care le organizam, preocuparea constanta a echipei scolii este aceea de a adauga un plus de valoare fiecarui curs pe care il deruleaza.


Cursul de Electrician Medie si Joasa Tensiune este unul dintre cursurile care au cea mai mare cautare printre meseriile din ultima perioada. Pentru a creste calitatea actului formarii, incepand de anul acesta, 2016, scoala Eurotraining desfasoara in parteneriat cu Facultatea de Electrotehnica si Electroenergetica, din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara (UPT), stagii de pregatire practica a cursantilor care aleg sa opteze pentru acest program de formare profesionala.
Fiind un curs cu o durata de aproximativ 5 luni, cursul de calificare de electrician este cea mai buna optiune pentru persoanele care doresc sa lucreze in domeniu.

Pentru mai multe detalii despre curs si despre cum va puteti inscrie: www.scoalaeurotraining.ro sau la nr. tel: 0256/220357.