Curs standard de limba germana (P)

Curs standard de limba germana (P)
Despre limba germană se spune că este dificil de învățat. Chiar căutând pe internet se găsesc citate ale unor autori celebri, care au abandonat lupta cu această limbă. Cu toate acestea foarte mulți oameni reușesc să o învețe și să comunice eficient în această limbă. Cum este posibil? Metodele de învățare ale limbilor străine au evoluat în ultimul timp foarte mult. La aceasta au contribuit pe lângă studiile neurologice și observațiile privind tiparele de învățare ale copiilor sau ale adulților. Pe baza acestora s-au dezvoltat metode bazate pe situațiile cotidiene, pe structuri simple gramaticale, pe o evoluție treptată a vocabularului și o învățare prin intermediul tuturor simțurilor.

Centrul Cultural German Timișoara urmărește cu mare atenție aceste evoluții și studii, orientându-se în predarea limbii germane după cele mai noi tendințe în metodică și didactică. La acest fapt contribuie strânsa colaborare cu Goethe-Institut, Centrul Cultural German fiind singurul partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană din vestul țării și centru de examinare Goethe-Institut.

Având o tradiție de aproape 15 ani în predarea cursurilor de limba germană și cele mai experimentate cadre didactice în domeniul învățării limbii germane ca limbă străină, Centrul Cultural German Timișoara poate garanta însușirea cunoștințelor într-un mod eficient și într-un timp adecvat procesului de învățare, la cele mai înalte standarde, atât din punct de vedere al calității predării cât și al dotării tehnice. În prim-planul cursului se află cursantul și nevoia și interesul lui de comunicare în limba germană. Astfel cursul de limba germană nu oferă doar cuvinte și reguli, ci îndeamnă într-un mod activ la o cunoaștere vastă a situaților de comunicare zilnice, a culturii țării, a oamenilor și a locurilor.

Centrul Cultural German Timișoara îi așteaptă pe toți cei care doresc să învețe să comunice în limba germană în perioada 6 – 10 aprilie, orele 12 – 18, la sediul său din Timișoara, de pe str. dr. Liviu Gabor nr. 1 pentru a se înscrie la noul curs standard/modulul de primăvară. Centrul poate fi contactat telefonic la numerele 0256 40 70 58 respectiv 0785 257 521 sau prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro.
Regulament de plasare a anunturilor