Curs de teatru pentru copii la Centrul Cultural German din Timisoara

Curs de teatru pentru copii la Centrul Cultural German din Timisoara
ADVERTORIAL. Copiii interesați să urmeze un curs de teatru în limba germană sunt așteptați în data de 10 noiembrie 2015, la ora 16, la sediul Centrului Cultural German Timișoara (Str. Dr. Liviu Gabor nr. 1), pentru înscrierea la cursul de teatru coordonat de Olga și Silvia Török, actrițe la Teatrul German de Stat Timișoara. Atât castingul, cât și înscrierile se fac în prezența unui tutore.

„Teatrul începe printr-o joaca. Și prin joaca sistematizată încercăm să canalizăm energia copiilor în diverse direcții pentru a atinge diferite scopuri”, spun actrițele care vor coordona cursul. „Jocul are un rol fundamental în dezvoltarea copilului. El este dovada bunei sale sănătăți fizice, psihice și intelectuale. El le permite crearea unor conexiuni importante și dezvoltă simțul umorului. Este cel mai bun mijloc pentru învățare și, în plus, îi permite copilului să-și dezvolte armonios corpul și simțurile.”

Copiii vor repeta împreună o piesă de teatru pe care o vor prezenta public la finalul cursului.

Cursul de teatru pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani organizat de Centrul Cultural German Timișoara are loc o dată pe săptămână în biblioteca Centrului, în intervalul orar 16:00 – 17:30, iar prețul cursului este de 150 RON pe lună. A doua preselecție pentru înscriere va avea loc în data de 10 noiembrie 2015, de la ora 16, la sediul instituției. Informații suplimentare puteți cere la adresa de mail info@ccgtm.ro.
Regulament de plasare a anunturilor