Programul dezvoltă abilități fundamentale pentru meseria de bucătar, stimulează imaginația și creativitatea și pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a fi un bun specialist, spun organizatorii.
La finalul cursului, participanții vor dobândi competențe specifice de comunicare și muncă în echipă; aprovizionarea cu materii prime și auxiliare; asigurarea condițiilor igienico-sanitare; organizarea cadrului general de închidere și deschidere a activității; întocmirea documentelor specifice.
Tematica cursului vizează: pregătirea și depozitarea diverselor feluri de mâncare (antreuri calde și reci, gustări calde și reci, mâncăruri din carne, mâncăruri din legume / orez / pește, fructe de mare, sosuri, salate, paste făinoase, dulciuri.
Cursul are loc în perioada 7 noiembrie 2016 – 31 martie 2017 şi include 240 ore teorie, respectiv 480 ore practică. Partea teoretică se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 iar partea practică la un restaurant din Timișoara.
Cursul se finalizează cu examen, în prezența unei comisii ANC. Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației. Certificatele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului.
Taxa de participare este de 1.200 de lei, achitabilă în două rate. Taxa include partea teoretică, partea practică, materia primă pentru desfășurarea practicii și taxa de examinare.
Firmele membre CCIAT beneficiază de reducere de 10%, conform Ghidului Serviciilor. Cursul se va organiza la formarea unei grupe minime de cursanți.
Informații suplimentare și înscrieri, la Centrul Regional de Afaceri, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, camera 104 sau la tel. 0372185272, 0724604132, e-mail: dfp@cciat.ro, amluca@cciat.ro; anamaria.luca87@yahoo.ro, Ana Maria Luca – consultant cameral.
Înscrieri on-line la adresa: http://www.cciat.ro/ficurs.php.
Citiți principiile noastre de moderare aici!