Curs de barman in Timisoara. Scoala Eurotraining te pregateste pentru a lucra in barurile din toata Europa (P)

Reactualizat la:
Curs de barman in Timisoara. Scoala Eurotraining te pregateste pentru a lucra in barurile din toata Europa (P)
© TION: Curs de barman in Timisoara. Scoala Eurotraining te pregateste pentru a lucra in barurile din toata Europa
Şcoala Eurotraining din Timişoara anunţă că organizează în perioada următoare cursuri de barman, care fac parte din domeniul „turism şi alimentaţie publică”. Diploma obţinută în urma absolvirii acestui curs este recunoscută atât la nivel naţional, cât şi în Uniunea Europeană.


Eşti student şi vrei un job temporar bine plătit, sau poate chiar o carieră în domeniu? Vrei să mergi la concursuri de flare sau barista, ori vrei să îţi deschizi propriul local? Atunci cursul de barman al Şcolii Eurotraining este pentru tine.

Pe parcursul celor cinci săptămâni de curs vei învăţa nu numai cum se prepară cele mai complicate cocktailuri, dar şi tot ce ţine de această meserie, care este mai complicată decât pare la prima vedere. Astfel vei învăţa cum se menţine mediul de muncă sigur şi curat, cum te organizezi înaintea începerii activităţii, cu se preiau comenzile clienţilor şi cum se încasează banii, precum şi modul în care se gestionează stocul de băuturi şi materiale necesare.

Detaliile despre modul de înscriere la acest curs recunoscut în România şi în Uniunea Europeană, precum şi documentele necesare le găsiţi aici.
Regulament de plasare a anunturilor