Curs acreditat ANC, Expert Achizitii Publice

Reactualizat la:
Curs acreditat ANC, Expert Achizitii Publice
ADVERTORIAL. Scoala EUROTRAINING organizeaza cursul de expert achizitii publice actualizat dupa noile norme legislative in domeniu.

Diploma obtinuta-Certificat acreditat ANC (diploma de specialitate) – se obtine in urma absolvirii cursului de expert achizitii publice. Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene.

Supliment descriptiv al certificatului – reprezinta documentul in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificatul si suplimentul descriptiv sunt ridicate de catre participant de la sediul Scolii EUROTRAINING, in termenul comunicat de catre organizatorul cursului.

Unitati de competenta

· comunicare interpersonala
· utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei
· coordonarea muncii in echipa
· negocierea in cadrul procedurilor de atribuire
· elaborarea documentelor de specialitate
· analizarea legislatiei aplicabile specifice
· acordarea consultantei de specialitate
· planificarea achizitiilor publice
· derularea procedurilor de atribuire
· finalizarea procedurilor de atribuire

Cursul se adreseaza:
·Celor care profeseaza deja in domeniul achizitiilor publice si doresc sa-si imbunatateasca cunostintele si metodele de lucru,, persoanelor care doresc sa devina experti acreditati in achizitii publice, asigurandu-le acestora atat instruirea necesara cat si autorizarea si certificarea profesionala in domeniu,
· Specialistilor cu studii superioare si experienta in domeniul achizitiilor publice care si-au dobandit partial competentele pe cai informale si care vor sa obtina certificarea profesionala ANC,
· Functionarilor publici din administratia publica centrala si locala,
· Specialistilor din sectorul privat încadrati în compartimente cu atributii aferente procesului de planificare şi asigurare a resurselor,
· Persoanelor numite în cadrul comisiilor de întocmire a dosarelor şi de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentând entitatea publică în procesul de achiziţii, dar si alte persoane interesate de domeniu.
· Persoanelor care doresc sa devina experti in achizitii publice certificati de ANC, angajati din departamentele vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic,
· Membrilor comisiilor de evaluare a ofertelor de produse si servicii,
Persoanelor interesate sa lucreze in domeniul achizitiilor publice in cadrul autoritatilor contractante (la stat) sau operatorilor economici (privati) ce activeaza in domeniu.

Detalii despre curs:

Tipul cursului: specializare
Cod COR: 214946
Durata cursului: 2 saptamani
Conditii inscriere: Pregatire tehnica de specialitate, economico-financiara sau juridica; abolventi de studii superioare de lunga sau scurta durata.

· Pretul cursului este de 800 lei/persoana.
Prima intalnire a cursului de Expert Achizitii Publice va avea loc joi, 27.10.2016, ora 17:00.