Curat si sanatos! Tot ce-ti trebuie pentru casa gasesti la Rogvaiv, made in Timisoara

Curat si sanatos! Tot ce-ti trebuie pentru casa gasesti la Rogvaiv, made in Timisoara
ADVERTORIAL. Casa ta nu va fi niciodată mai curată decât atunci când vei folosi produsele Rogvaiv, sută la sută românești – „made in Timișoara”, deloc nocive și la prețuri excelente! Fie că vrei detergent, odorizante pentru cameră, săpunuri sau fel de fel de soluții speciale, pe toate le găsești la Rogvaiv.

Săpun lichid cu glicerină, cu dezinfectant, detergent de vase, detergent de gresie și faianță, detergent pavimente, detartrant, detergent special pentru obiecte sanitare, soluție de mobilă, de geamuri, detergent de parchet, odorizant de cameră, soluții speciale pentru plite și aragazuri – acestea sunt doar câteva dintre produsele profesionale puse la dispoziție de Rogvaiv, pe site-ul companiei. Prețurile sunt excelente, mai ales dacă ținem cont de raportul calitate-preț, cel mai bun de pe piața românească.

În plus, dacă te-ai săturat de cozile din supermarketuri și vrei să te trezești cu produsul de curățenie la ușă, tot ce trebuie să faci este să comanzi de pe site-ul companiei.

Cu câteva clickuri ai acasă toate soluțiile de care ai nevoie și nu trebuie să mai pierzi vremea prin magazine. Stai cu ochii pe site sau pe pagina de Facebook a companiei și poți pune mâna pe fel de fel de pachete promoționale, în care vei găsi aproape toate produsele care îți trebuie pentru o casă lună și bec.

Rogvaiv are o experiență de 15 ani, fiind înființată în anul 2000. Are sediul în Timișoara, unde produce o gamă largă de soluții de curățenie de uz industrial – detergenți, dezinfectanți, cu angajați specializați în domeniu. Pana în anul 2015 am activat pe piața din Timisoara cu produse de curățenie având contracte cu mai multe firme locale, iar de la începutul anului am deschis magazinul online care se adresează tuturor timișorenilor și nu numai. Sistemul nostru este foarte simplu, intrați pe site și comandați produsele dorite și în cel mai scurt timp posibil curierul le va aduce la dumneavoastră acasă. Sperăm să vă convingem de calitatea produselor și vă invităm să le testați gratuit.
Regulament de plasare a anunturilor