Cumparati si plecati in excursie cu persoana iubita (P)

Reactualizat la:
Cumparati si plecati in excursie cu persoana iubita (P)
© Smart Cash & Carry
Smart Cash & Carry, deschis în această toamnă în Complexul Euro 2, le oferă clienților, multe premii și surprize în această iarnă. Pe lângă ofertele şi preţurile bune zi de zi, acum la Smart Cash & Carry puteţi câştiga şi o superbă excursie de zece zile în Grecia, dar şi alte numeroase premii.

Cumpărături bune, preţuri bune, gamă diversificată de produse. Toate le găsiţi la Smart Cash & Carry. Iar acum fidelitatea clienţilor este răsplătită cu numeroase premii. Faceţi cumpărături la Smart Cash & Carry de minim 49 de lei şi aveţi posibilitatea să vă înscrieţi la tombolă. Fiecare achiziţie de 49 de lei poate însemna o şansă în plus pentru a câştiga un premiu. Completaţi talonul oferit în cadrul supermarketului şi aţi intrat în concurs.

Premiile sunt numeroase. Marele premiu este o excursie de 2 persoane în Grecia pentru 10 zile în vara lui 2014. De asemenea se acordă un un Mega coş de Crăciun, trei pachete pentru Mama, cinci premii Party, 10 vouchere de 30 lei, 20 premii cosmetice, 30 premii detergent, 30 premii ornamente minunate de Crăciun.

Tombola se derulează în cadrul Smart Cash & Carry din Timişoara, Str Antenei, nr 4, compartiment D9-D10, din complexul Euro 2 până la data de 22.12.2013.

Extragerea premiilor va avea loc în data de 23.12.2013, la ora 15:00.

Detalii suplimentare legate de concurs le găsiţi pe www.smartsupermarket.ro.
Regulament de plasare a anunturilor