Cum sa tratam hernia de disc fara operatie

Reactualizat la:
Cum sa tratam hernia de disc fara operatie
ADVERTORIAL. Hernia de disc se poate vindeca fără intervenție chirurgicală, chiar la Timișoara. O parte din pacienți regretă că s-au operat de hernie de disc, deși au apelat la această procedură deoarece durerile nu mai încetau.

Pacienții ajung să facă hernie de disc din mai multe cauze, iar una dintre ele este stresul. A venit timpul să nu vă mai stresați, pentru că la Timișoara găsiți tratament și nu trebuie să ajungeți neapărat la operație, se poate și altcumva…

Durerea străfulgeră corpul, sunt momente când nu poți să mergi, simți uneori până în călcâi fiorul durerii. Acum toate acestea pot dispărea, fără intervenție chirurgicală, cu o metodă neinvazivă – tratamentul cu ozon medical. Folosirea ozonului medical în tratarea herniilor de disc datează din 1983, iar în studiile de specialitate se vorbeşte de o rată de vindecare de 95%. Ozonul medical este folosit pe scară largă în Europa de mai bine de 40 de ani şi este luat în considerare ca o variantă de tratament pentru herniile discale şi alte tipuri de dureri lombare joase. Metoda are la bază administrarea unui amestec O2-O3 repetat timp de 8-14 şedinţe în musculatura paravertebrală şi în vecinătatea fragmentului herniat. Injecţia este bine tolerată şi, în general, nedureroasă, cu excepţia unei dureri localizate de scurtă durată. Ozonul acţionează asupra cascadei inflamatorii prin inhibarea degradării acidului arahidonic în prostaglandine. Astfel, prin reducerea cantităţii de compuşi proinflamatori rezultă şi o reducere a durerii.

În Timişoara, acest tratament revoluţionar este disponibil la cabinetul MedOzon, condus de dr. Ciprian Genes şi care este situat pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 25. Programări puteţi face la telefoanele: 0723.34.76.54 sau 0746.34.76.54. Mai multe detalii despre modul în care terapia cu ozon este folosită în tratarea herniei de disc găsiţi aici.