Cum sa iti uiti fostul iubit

Cum sa iti uiti fostul iubit
Dupa ruperea unei relatii, dincolo de suferinta prin care treci pe moment, iti vine si mai greu sa uiti persoana respectiva. Amintirile legate de fostul iubit te asalteaza in perioada de dupa despartire din cauza celor mai banale lucruri si situatii.

Fie ca este vorba de trecerea catorva ore sau luni, poate ani, nu reusim sa uitam “la comanda” persoana cu care am petrecut o anumita perioada de timp sau cu care ne imparteam viata pana atunci. Iata insa cateva sfaturi care te vor ajuta sa uiti barbatul pe care aveai impresia ca nu il poti uita niciodata.

1. Rupe orice legatura

Primul si cel mai important pas de a trece peste o relatie trecuta si peste socul despartirii este tocmai ruperea oricarui contact cu persoana in cauza. Aici intra si telefoanele, sms-urile, mesajele de pe retelele sociale si cu atat mai mult intalnirile. Daca vrei intr-adevar sa uiti un barbat si sa poti merge mai departe, trebuie sa eviti orice legatura cu el. E alegerea ta, insa trebuie sa fii constienta de faptul ca orice reintoarcere aduce cu sine vechile suferinte si probleme…

Citeste mai multe pe stilfeminin.ro
Regulament de plasare a anunturilor