Cum sa incepi o afacere cu fonduri nerambursabile?

De Corina Eva
Cum sa incepi o afacere cu fonduri nerambursabile?
Cum sa incepi o afacere cu fonduri nerambursabile?
Posibilităţile de investire în mediul rural prin fondurile nerambursabile reprezintă tema seminarului care se va desfăşura marţi de la ora 16, la Căminul Cultural din Jebel. Sunt invitați să participe toți locuitorii comunei Jebel care doresc să se informeze cu privire la oportunițăţile de investire şi care doresc să înceapă o afacere.

Evenimentul – un seminar de informare cu privire la posibilitățile de investire în mediul rural prin fonduri nerambursabile se va desfășura la Caminul Cultural al Comunei Jebel, începând cu ora 16.

„Sunt invitați să participe toți locuitorii comunei Jebel care doresc să se informeze cu privire la oportunițăţile de investire şi care doresc să înceapă o afacere: agricultori din domeniul zootehnic si vegetal, antreprenori în domeniul producției sau serviciilor, persoane fizice care doresc sa înceapă o afacere. Personalul Unității de Sprijin a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală va putea oferi fiecărui participant indicații în planificarea investițiilor, pornind de la situația particulară a potențialului beneficiar” ne-a spus Daniel Brîndescu, director Biroul Regional Vest USR.

Evenimentul este organizat deBiroul Regional Vest al Unității de Sprijin a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală şi Grupul de Acțiune Locală Timiș Torontal Bârzava.

Biroul Regional Vest al Unității de Sprijin a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală va oferi informații cu privire la tipurile de investiții posibil de realizat prin măsurile 123 și 312 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală, măsuri pentru care sunt planificate sesiuni de depunere de proiecte în luna iulie, respectiv august. Suplimentar, vor fi oferite și exemple de bune practici din experiența altor beneficiari.

Reprezentanții Grupului de Acțiune Locală Timiș Torontal Bârzava vor prezenta posibilitățile de finanțare a investițiilor din bugetul alocat microregiunii.

Microregiunea Timiș – Torontal – Bârzava include 2 orașe și 15 comune, cu o populație totală de aprox. 50.000 de locuitori. Valoarea eligibilă a proiectelor de investiții care vor putea fi sprijinite prin intermediul GAL-ului Timiș Torontal Bârzava în cursul următorilor 3 ani este de 3.095.200 euro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor