Cum faci fata provocarilor pietei muncii in anul 2016?

Cum faci fata provocarilor pietei muncii in anul 2016?
ADVERTORIAL. Succesul pe piata muncii se datoreaza de regula muncii si implicarii noastre, zi de zi, in activitatea pe care o desfasuram. Pentru a fi insa pregatiti la locul de munca, de fiecare data trebuie sa ne pregatim temeinic, sa cunoastem care sunt provocarile pe viitor in ceea ce priveste domeniul in care ne desfasuram activitatea.


Ce putem face sa fim profesionisti? Specialistii ne recomanda sa alegem programe de formare profesionala, care sa ne puna la curent cu noile schimbari, sa alegem cursuri si traininguRi care sa ne pregateasca, pas cu pas, pentru schimbari care pot aparea pe piata muncii.

Pentru ca anul 2016 va fi un an plin de provocari profesionale – piata muncii in Uniunea Europeana este intr-o continua schimbare, necesitatea specialistilor pe piata muncii devine o conditie, Scoala Eurotraining, va pune la dispozitie o paleta de cursuri, din domenii diferite, care sa raspunda nevoilor dumneavoastra de dezvoltare.

Cursurile pe care scoala noastra vi le pune la dispozitie sunt din domeniul HORECA/alimentatie (hotelier, restaurant si cafenele) cum ar fi: ospatar (chelner), bucatar , barman, cofetar-patiser – cursuri la cea mai inalta calificare.

Cursurile din domeniul constructiilor vor fi mereu cursuri in care pregatirea practica se va impleti cu pregatirea teoretica temeinica. Din domeniul constructiilor amintim cursuri precum electrician exploatare medie si joasa tensiune, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, asfaltator, tamplar, etc.

Cursurile de coafor, manichiurist-pedichiurist, stilist protezist unghii (unghii cu gel), cosmetician sunt acele cursuri care te transforma intr-un specialist in arta infrumusetarii. Iar daca lucrezi deja in domeniul managementului sau serviciilor, cursuri precum manager de proiect, resurse umane sau expert achizitii publice sunt cursurile care ti se potrivesc cel mai bine.

Asadar, pentru un loc de munca mai bun alege intotdeauna un program de formare care sa iti ofere competentele necesare unei provocari profesionale.
Regulament de plasare a anunturilor