Cu mic cu mare la framantat de aluat

Cu mic cu mare la framantat de aluat
Weekend culinar dedicat pâinii la Timişoara. Dacă vineri a debutat la Muzeul Satului Festivalul Gastronomic Internaţional Pita de Banat, duminică a fost rândul unui alt eveniment care a avut ca temă centrală pâinea: “Atelier de făcut pâine”

Începând cu ora 11, Ama şi Camelia (cele două organizatoare ale evenimentului) şi-au dat întâlnire cu alţi 30 de participanţi pentru a învăţa împreună cum se face pâinea. Atelierul culinar se află la a doua ediţie dedicată pregătirii aluatului de pâine, la prima ediţie a fost prezentată o reţetă clasică, vedeta acestei ediţii fiind o reţetă de pâine cu cartofi. Timp de 5 ore cei mari, dar şi cei mici s-au întrecut în măiestrie, forţă, creativitate şi răbdare pentru a savura o reţetă proprie de pâine cu cartofi. Momentul culminant al atelierului a fost partea de creaţie, unde toţi participanţii au avut posibilitatea de a-şi arăta măiestria în sculptura pâinii. Au ieşit forme care mai de care mai deosebite: nota sol, arici, bicicletă, floare, etc.

Partener media al evenimentului: www.culinar.ro



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase