Cros nocturn la frontieră

Rezistenţa fizică a şase tineri din Grabaţ a fost testată sâmbătă noaptea de poliţiştii de frontieră.O patrulă a poliţiştilor de frontieră din Jimbolia a observat în noaptea de sâmbătă spre duminică un autoturism suspect care circula pe şoseaua Timişoara – Cărpiniş.

La vederea agenţilor, şoferul a încercat să fugă, însă manevra de întoarcere nu i-a reuşit şi maşina a rămas blocată pe mijlocul şoselei.

Poliţiştii au constatat că au de a face cu un grup de şapte tineri, cinci băieţi şi două fete, care se întorceau cu chef de la discotecă. Agenţii i-au solicitat şoferului să prezinte permisul de conducere dar s-au convins rapid că Laurenţiu R., în vârstă de 18 ani, din Cărpiniş, nu posedă documentul care i-ar fi dat dreptul să conducă pe drumurile publice un autoturism.

Laurenţiu a fost reţinut pentru cercetări pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere. Prietenii de distracţie, rămaşi în toiul nopţii fără mijloc de locomoţie au fost îndrumaţi de poliţişti să meargă pe jos, până în localitatea Grabaţ unde doreau să ajungă.
Regulament de plasare a anunturilor