Criza economica loveste si in Topul firmelor in Timis

3Comentarii
Criza economica loveste si in Topul firmelor in Timis
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara va organiza, pe data de 28 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a 17-a ediţie a Topului Firmelor din Judeţul Timiş. În cadrul evenimentului vor fi premiate societăţile care au obţinut cele mai bune rezultate în cursul anului 2009.

Evenimentul reprezintă an de an o oglindă destul de fidelă asupra activităţii economice desfăşurate în Timiş într-un an. Iar cum anul 2009 nu a fost unul deloc bun pentru mediul de afaceri, aceasta se poate vedea lejer şi în actuala ediţie a Topului. Pentru activitatea din 2009 doar 6.296 de firme care au depus bilanţul contabil pentru anul financiar trecut au îndeplinit criteriile de eligibilitate, intrând în competiţie. Scăderea este una drastică, pentru 2008 peste 12.000 de firme îndeplineau criteriile pentru a intra în Topul Firmelor! „Anul 2009 nu a fost unul foarte bun pentru mediul de afaceri, iar aceasta se poate vedea în top, numărul firmelor ce au fost luate în considerare la stabilirea clasamentului este la jumătate faţă de anul trecut”, ne-a declarat Menuţa Iovescu, director general al Camerei de Comerţ Timişoara

Dintre societăţile cuantificate, 484 au reuşit să se claseze pe primele trei locuri, la cele 6 domenii de activitate, 62 de grupe de activităţi şi 5 clase de mărime.Un număr de 66 de firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri în Topul Firmelor, în ultimii trei ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. Totodată, 47 de firme care, la ultimele 5 ediţii ale topului firmelor s-au clasat pe primele trei locuri, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

La alcătuirea clasamentului ca şi surse de date au fost utilizate informaţiile din situaţiile financiare ale societăţilor comerciale pentru anul 2009, conforme cu Directivele Europene, puse la dispoziţie de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi Ministerul Finanţelor Publice. Au fost admise să participe la Topul Firmelor din judeţul Timiş, entităţile care sunt comercianţi, conform legii şi îndeplinesc simultan următoarele condiţii, bazate pe datele de bilanţ depus pentru anul 2009:au avut profit din exploatare pozitiv;au avut cel puţin un angajat;au avut cifra de afaceri minimum 100.000 lei pentru microîntreprinderi şi minimum 250.000 lei pentru celelalte firme;valorile indicatorilor calculaţi sunt pozitive.

Atasat puteţi descoperi topul judeţean al firmelor, cu toate întreprinderile care au fost clasificate.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor