Criză de şobolani, la Moscova!

Reactualizat la:
Criză de şobolani, la Moscova!
Pregătiri în vederea intrării în Anul Şobolanului. Ma­gazinele de animale moscovite au rămas fără micile rozătoare, din cauză că anul 2008 este plasat sub sem­nul şobolanului, potrivit astrologiei chineze.

Numeroşi clienţi au cumpărat astfel de animale, precum şi cuşti, hrană şi „îmbrăcăminte” pentru acestea, considerând că sunt cele mai bune cadouri pentru noaptea dintre ani. După epuizarea şobolanilor de casă, cumpărătorii s-au mulţumit şi cu hamsteri şi şoricei.

Veterinarii sunt îngrijoraţi pentru faptul că s-au cumpărat atât de mulţi şobolani. „Nu toată lumea va fi încântată de astfel de cadouri. Unii dintre cei care nu iubesc rozătoarele ar putea să nu le returneze la magazine şi să le arunce pe străzi”, a avertizat o clinică veterinară din Moscova. Astrologia chineză este o preocupare obişnuită în Rusia, ţară vecină cu China.

Multe ziare ruse au publicat, în zilele de la sfârşitul anului 2007, sfaturi ale astrologilor potrivit cărora cel mai bun mod de a saluta Şobolanul, începând cu revelionul din 31 decembrie-1 ianuarie, este de a ne adapta coafura şi chiar bijuteriile la presupusele gusturi ale acestui animal. În luna decembrie, cumpărătorii au stat la cozi imese la magazinele de animale pentru a cumpăra şobolani sau chiar hamsteri şi şoricei pentru a-i oferi în dar cu prilejul trecerii în Noul An.

Şobolanul aduce bani şi succes în 2008

Anul Nou chinezesc începe însă la 7 februarie a.c. Ruşii, ca şi chinezii, abia aşteaptă să intre în Anul Şobolanului, despre care se spune că favorizează succesul. În vechea Rusie exista tradiţia de a „creşte” gândaci în casă pentru asigurarea bunăstării. Popoarele orientale „cresc” şobolani în acelaşi scop. Un proverb chinezesc spune că şobolanii pleacă numai din casele sărace.

De aceea, acest semn zodiacal simbolizează succesul. În pofida faptului că şobolanul este un animal omnivor, astrologii au recomandat pentru trecerea în Noul An mâncăruri pe bază de cereale, nuci şi brânză. De asemenea, ei au subliniat că trebuia lăsată mâncare după petrecerea de revelion. „Cu cât rămâne mai multă mâncare, cu atât anul va fi mai bun.

Este importantă abundenţa de mâncare între ani”, a subliniat un astrolog rus pentru ziarul „Pravda”. De asemenea, Anul Nou trebuia sărbătorit în familie, fiindcă şobolanul favorizează întărirea legăturilor de familie. Trebuiau evitate scandalurile, fiindcă aceste animale nu suportă zgomotele puternice. În privinţa hainelor, astrologii spun că şobolanii preferă luxul şi metalele preţioase.

De aceea, ei recomandă purtarea celor mai bune haine. Camera în care oamenii se adună să întâmpine Anul Şobolanului trebuie să fie simplă şi elegantă. Astrologii vorbesc de asemenea despre înclinarea spre perfecţionism a nativilor din această zodie, fiindcă „şobolanul este un animal intelectual”. Iată câteva exemple de celebrităţi născute în Anul Şobolanului: Lev Tolstoi, George Bush, prinţul Charles.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor