Crapa casele pe strada Cloşca din Timisoara

15Comentarii
Crapa casele pe strada Cloşca din Timisoara
Timişorenii se plâng de lipsa investiţiilor pe strada din Mehala. Casele locuitorilor de pe strada Cloşca din Timişoara încep să crape. Asta au spus locuitorii din zonă la adunarea consiliului de cartier care a avut loc, joi seara, la Şcoala Generală nr. 19 „Avram Iancu“.

Oamenii din zona Mehala din Timişoara se plâng de faptul că autorităţile nu investesc în strada amintită, iar maşinile de mare tonaj care trec pe acolo produc, prin vibraţiile pe care le fac, fisuri în zidurile caselor. „E grav! Trebuie începute odată investiţiile pe strada Cloşca. Trec pe acolo tiruri la Piaţa de Gros, la Ocico, la Piaţa de Maşini şi produc trepidaţii care  duc la crăparea zidurilor“, a spus un locuitor din zonă prezent la întâlnirea consiliului de cartier.

O altă problemă cu care se confruntă timişorenii din Mehala o reprezintă starea proastă a trotuarelor care, spun ei,  poate conduce la grave accidente odată cu venirea iernii şi a îngheţului. „Pe strada Matei Basarab trotuarul este foarte înalt şi asta e o problemă, mai ales pentru oamenii cu cărucioare. Pe strada Bucovinei trotuarul este distrus cum mergi spre Torontal“, a specificat un alt locuitor din zonă, Dănuţ Mureşan. Oamenii au cerut reprezentanţilor primăriei şi  amplasarea unor bare de sprijin pe trotuarul de pe str. Gh. Lazăr, care este mai sus şi iarna este nevoie de aşa ceva pentru a nu avea loc accidente. Tot în ceea ce priveşte trotuarele, la Piaţa de Gros există o porţiune pe strada Ovidiu Balea, unde acestea lipsesc cu desăvârşire, iar maşinile sunt parcate peste tot. „Unde sunt poliţiştii comunitari să dea amenzi“, a întrebat un timişorean.

Alte nemulţumiri ale timişorenilor au fost legate de lipsa unor mijloace de transport moderne în zonă, de lipsa lucrătorilor Retim, dar şi de lipsa unor toalete ecologice igienizate.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara, prezenţi la adunarea consiliului de cartier, i-au asigurat pe cei prezenţi că vor transmite mai departe solicitările lor pentru a se lua măsurile care se impun.

Miodrag Hojda15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor