Contract reziliat, la cerere

1Comentariu
Contract reziliat, la cerere
CARANSEBEŞ – Staţia de mixturi asfaltice din Caransebeş a revenit în administrarea primăriei

Membrii legislativului caransebeşean au aprobat, de curând, un proiect de hotărâre privitor la rezilierea contractului încheiat la data de 1 septembrie 2004, prin care Primăria Municipiului Caransebeş închiria societăţii S.C. Ramcar Impex s.r.l. staţia de mixturi asfaltice.

De la data semnării , perioada contractuală a fost prelungită succesiv prin acordul ambelor părţi, astfel că termenul închirierii expira la 1 septembrie 2007. Rezilierea s-a făcut înainte de data de 1 septembrie 2007, termenul de expirare a contractului, pentru că firma Ramcar Impex a solicitat rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Consiliul local al Caransebeşului a mai aprobat şi preluarea staţiei de mixturi asfaltice, precum şi a investiţiilor efectuate de firma amintită pe durata contractului. Preluarea staţiei a stat la baza altei decizii a consilierilor locali: înfiinţarea Sectorului Producţie Mixturi Asfaltice, care va funcţiona în cadrul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat, în cadrul căruia se vor înfiinţa zece posturi.

Iulius Pîrvu

iulius.pirvu@informmedia.ro1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor