Continua reabilitarea retelelor de apa si canalizare

Continua reabilitarea retelelor de apa si canalizare
Şeful executivului local s-a întâlnit în dimineaţa zilei de miercuri, 19 ianuarie, cu reprezentanţii societăţii care efectuează lucrările de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă în municipiu.

“Am clarificat toate problemele legate de executarea contractului pe care îl avem cu această societate. Doresc sa va informez, de asemenea, că există o Convenţie încheiată între Primaria Municipiului Lugoj şi Ministerul Mediului, în ceea ce priveşte reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă, respectiv a reţelelor de canalizare din oraş. Contrar unor zvonuri, această Convenţie are ca termen de finalizare data de 31 decembrie 2013 şi nu 31 decembrie 2011. Împreună cu reprezentanţii Ministerului, am stabilit eşalonarea fondurilor, astfel încât lucrările sa fie finalizate până la sfârşitul anului 2013”, a precizat edilul şef. În acelaşi context, şeful executivului a precizat faptul că a fost stabilită şi lista străzilor unde lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare vor fi efectuate în cursul acestui an: Comuna din Paris, Oltului, Romanilor, Tudor Vladimirescu, 13 Decembrie, Brânduşelor, Herendeşti-Bocşei etc., în total 14 străzi.

„Am expus dorinţa noastră ca în acest an să alocăm acestui proiect suma de 10.600.000 lei, din care 8.000.000 sunt bani proveniţi de la Guvern, 2.100.000 sunt cheltuieli eligibile de la bugetul local, iar restul de 500.000 sunt cheltuieli neeligibile, tot de la bugetul local. Cu aceşti bani dorim să legăm Uzina Nr. 1 de Uzina Nr. 2 pentru a echilibra reţeaua de alimentare cu apă în municipiu. Dorim să montăm, de asemenea, pompe noi în cele şase foraje de la Uzina Nr. 1 şi să finalizăm staţia de pompare de pe strada Traian Vuia, astfel încât să putem alimenta şi clădirile din zona Dealul Viilor” ne-a declarat, după întâlnire edilul lugojean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor