Consultare publica pentru o noua hala de productie a Continental

67Comentarii
Consultare publica pentru o noua hala de productie a Continental
Compania Continental se extinde la Timişoara. A fost elaborată documentaţia de urbanism pentru construirea unei noi hale de producţie a Continental Automotive Romania pe strada Siemens, în zona Calea Buziaşului. Planul Urbanistic de Detaliu poate fi consultat pe site-ul primariei.

Planul Urbanistic de Detaliu „Construire hală de producţie, birouri”, pe strada Siemens nr. 1, Timişoara, având ca beneficiar SC Continental Automotive Romania SRL (iar proiectant SC MG Building Design SRL, şeful de proiect fiind chiar George Ciuhandu, fiul primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu), a fost supus spre consultare publică, potrivit legii. Cei interesaţi pot găsi materialul pe site-ul www.primariatm.ro, la rubrica Planuri urbanistice supuse dezbaterilor publice. Suprafaţa totală de teren la care se face referire în PUD este de 72.539 metri pătraţi, iar suprafaţa construită la sol ar urma să fie de 50.777 metri pătraţi (faţă de 14.528 mp suprafaţa construită la sol existentă) şi suprafaţa construită desfăşurată de 101.555 metri pătraţi (faţă de 21.421). La actuala hală de producţie şi clădirea de birouri existentă ar urma să se adauge încă o hală de producţie şi birouri, o construcţie P+4E+Ep, potrivit documentaţiei urbanistice supusă spre consultare.

În cazul în care până în data de 13 septembrie 2010 se va solicita în scris Instituţiei Arhitectului Şef din cadrul Primăriei Timişoara, cu motive temeinice, organizarea unei dezbateri publice pe tema acestei documentaţii, va fi organizată o astfel de dezbatere, spun reprezentanţii municipalităţii.

Persoanele interesate de subiect pot obţine mai multe informaţii de la Instituţia Arhitectului Şef, la numărul de telefon 0256/ 408.341.67Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor