Congres internaţional de medicină dentară la Timisoara

Congres internaţional de medicină dentară la Timisoara
Timişoara Dental Students Association organizează cea de-a patra ediţie a Congresului Internaţional de Medicină Dentară pentru Studenţi şi Tineri Medici, DenTim 2010, în perioada 22-24 aprilie.

Evenimentul oferă studenţilor şi tinerilor medici posibilitatea de a-şi expune observaţiile şi cunoştinţele acumulate în domenii diverse ale medicinei dentare, în urma cercetărilor ştiinţifice, prin prezentarea lucrărilor proprii.

Festivitatea de deschidere a congresului va avea loc joi, de la ora 20, la restaurantul „La Renaissance” din Timişoara. „Din dorinţa de a oferi studenţilor la Medicină Dentară un punct de referinţă în activitatea academică, socială şi, bineînţeles, ştiinţifică, s-a născut in urma cu patru ani Congresul Internaţional de Medicină Dentară pentru Studenţi şi Tineri Medici, DenTim. Participanţii au şansa de a afla noutăţi din medicina dentară, prin intermediul lucrărilor prezentate de colegii din celelalte centre universitare, lucrări expuse în cadrul sesiunilor de comunicări ştiinţifice fiind şi un bun prilej pentru tineri de a socializa şi a-şi cunoaşte mai bine colegii din domeniu”, spun organizatorii. Congresul de la Timişoara va include trei sesiuni de comunicări ştiinţifice, o sesiune de prezentare a posterelor ştiinţifice, două ateliere de lucru şi şase conferinţe, susţinute de lectori universitari din România şi de peste hotare. Toate evenimentele vor avea loc, în 23 şi 24 aprilie, în sala Aula Magna a Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, începând cu ora 10.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !