Conferinţă internaţională a doctoranzilor în drept, la Universitatea de Vest din Timisoara

Conferinţă internaţională a doctoranzilor în drept, la Universitatea de Vest din Timisoara
La Timişoara va avea loc vineri a doua ediţie a „Conferinţei internaţionale a doctoranzilor în drept din ţările central şi est-europene”, care urmăreşte punerea în valoare a rezultatelor cercetării ştiinţifice obţinute pe parcursul studiilor doctorale de doctoranzii în domeniul ştiinţelor juridice.

Manifestarea ştiinţifică este organizată de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi Centrul European de Studii şi Cercetări Juridice Timişoara. Aflată anul acesta la cea de-a doua ediţie, conferinţa continuă să fie, în peisajul juridic universitar românesc, un eveniment singular. Tineri jurişti în formare, proveniţi din mediul universitar românesc şi european, dar şi din cel profesional (magistraţi, avocaţi, notari publici, consilieri juridici), abordează interesante probleme de drept public şi de drept privat, în cele 135 de lucrări publicate în două volume ale conferinţei, în limba română sau într-o limbă de largă circulaţie internaţională, de către editorul Wolters Kluwer România. Evenimentul va avea loc vineri dimineaţă, de la ora 9, în în Sala de Conferinţe a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !