Conditii de spitalizare de 5 stele la Athena Hospital (P)

Reactualizat la:
Conditii de spitalizare de 5 stele la Athena Hospital (P)
Siguranţă, rafinament şi confort. Într-un cuvânt: Athena Hospital! Proiectat şi construit după ultimele norme de sănătate şi tendinţe în design, zi de zi Athena Hospital încearcă să le ofere pacienţilor săi cele mai bune condiţii medicale şi de spitalizare.

Athena Hospital a început să funcţioneze în luna februarie a anului 2010, având ca viziune crearea unui spital nou de standard european, care să presteze toate serviciile de asigurare ale sănătăţii la cel mai înalt nivel calitativ. Valorile şi principiile noastre fundamentale sunt demnitatea, respectul, concentrarea atentă asupra tuturor necesităţilor pacienţilor noştri. Şi tocmai pentru a arăta că ne pasă de dorinţele dumneavoastră, am creat pe lângă rezervele standard cu două paturi, două saloane cu dotări hoteliere exclusiviste: VIP şi DELUXE.

Salon VIP

Gândiţi-vă cum ar fi să staţi pe perioada spitalizării într-un salon cald, intim şi primitor… La intrarea în salon să vă întâmpine mirosul parfumat al florilor de sezon şi un cadou din partea spitalului. Atmosfera să fie liniştită, iar în cazul în care doriţi ceva să vi se aducă fără a vă deplasa. Probabil că toate acestea vă fac să vă gândiţi la un vis … Ele sunt de fapt condiţiile salonului VIP din cadrul Athena Hospital.

Dacă vă imaginaţi singur şi departe de persoanele dragi, să ştiţi că vă înşelaţi. În ceea ce priveşte programul de vizită, singura condiţie necasară este ca aceasta să se desfăşoare în intervalul 09.00 – 21.00. Salonul VIP dispune de o terasă modern amenajată, unde pacientul se poate relaxa singur sau cu prietenii ori de câte ori doreşte.

Atât tonurile, nuanţarea, compoziţiile, armonia dintre culori, cât şi decoraţiunile care alcătuiesc salonul transmit stări pozitive, bună dispoziţie şi optimism pacientului nostru. Salonul este decorat cu un mobilier modern şi dotat cu climatizare individuală, televizor LCD, frigider, conexiune internet, linie telefonică personală, sistem nurse-calling, precum şi grup sanitar propriu. Paturile se reglează electric pe secţiuni şi înălţime, oferind confort maxim pacienţilor. Masa este servită în sistem catering, pacientul putând savura delicatese culinare prescrise de medici specialişti. De asemenea, întreg personalul medical se află într-o deplină colaborare cu pacientul pe toată perioada spitalizării.

Pentru că încercăm să vă facem perioada spitalizării cât mai uşoară, pe lângă serviciile de cazare excepţionale, Athena Hospital este prevăzut cu un snack-bar, centru bancar Bancpost, magazin Chicco, magazin presă.

Athena Hospital oferă pacienţilor toate condiţiile necesare pe tot parcursul şederii lor în salonul VIP. Aceştia beneficiază de analize medicale obligatorii, produse de igienă corporală, îmbrăcăminte, medicaţie specifică, consumabile specifice. Asigurăm alimentaţia pacientului şi a însoţitorului acesteia pe toată durata perioadei de internare. Tot în costul intervenţiei este inclus comisionul medicului curant, cel al anestezistului şi plata serviciilor prestate de personalul medical şi auxiliar. O naştere la un astfel de salon costă între 2100 şi 2700 de Euro, în funcţie de tipul de naştere. În cazul proaspetelor mămici, acestea trebuie să ştie că alături de ele va fi o persoană dedicată care realizează training de alaptare, alimentaţie nou-născut, alimentaţie şi îngrijire specifice lăuzei, îngrijire specifică copilului pentru auditorii Cursului de Educaţie Parentală (detalii pe www.athenahospital.ro). De asemenea, la externare se asigură o consultaţie gratuită, în prima lună de la naştere de către un medic neonatolog al Athena Hospital, iar la terminarea perioadei de lăuzie, se oferă un pachet de analize medicale gratuite, valabil 6 săptămâni de la naştere.

Salon DELUXE

Prestarea serviciilor de cea mai înaltă calitate reprezintă pentru noi o obligaţie fundamentală faţă de cei care ne încredinţează sănătatea lor. Tocmai de aceea am acordat o deosebită atenţie atât echipamentelor şi dotărilor tehnologice ale salonului, cât şi amenajării acestuia. Din dorinţa de a vă face cât mai uşoară perioada spitalizării şi de a vă lăsa să vă bucuraţi de prezenţa persoanei dragi pe tot parcursul internării, noi am creat pentru dumneavoastră acest salon – apartament. Acesta se remarcă printr-un design rafinat şi prin finisaje de cea mai bună calitate. Alcătuit din două încăperi separate cu ajutorul unui perete de sticlă, salonul DELUXE oferă pacientului confort de 5 stele. Mobilier de ultimă generaţie, cameră separată pentru aparţinător şi vizitatori, tehnologie avansată. Sunt câteva dintre avantajele care se armonizează perfect cu cromatica salonului DELUXE. Iar cum orice lucru făcut cu drag se termină cu o surpriză, toţi pacienţii care aleg salonul DELUXE vor avea parte de un cadou din partea noastră.

Mirosul îmbietor al florilor şi mobilierul hotelier de lux de o estetică excepţională completează serviciile prestate într-un mediu prietenesc, familial şi călduros. Cu ajutorul acestora, perioada spitalizării devine confortabilă şi plăcută. Cele două încăperi ale salonului-apartament sunt dotate cu climatizare individuală, fiecare cu televizor LCD, frigider, conexiune internet, linie telefonică personală, sistem nurse-calling, precum şi grup sanitar pentru fiecare cameră.

Iar pentru că odihna şi liniştea pacientului este un element important în recuperarea acestuia, în ceea ce priveşte programul de vizită, singura condiţie necesară este ca vizita să se facă în intervalul 09.00 – 21.00.

Masa este servită în sistem catering, iar pe tot parcursul spitalizării atât pacientul, cât şi aparţinătorul se pot bucura de delicatese atât din bucătăria tradiţională românească, cât şi din bucătăria internaţională, acestea fiind prescrise de medici specialişti.

Pentru a vă arata că ne pasă şi pentru a vă face şederea mai uşoară, pe tot parcursul internării, Athena Hospital pune la dispoziţia pacienţilor snack-bar, centru bancar Bancpost, magazin Chicco, magazin presă, toate acestea aflându-se la parterul spitalului.

Pacienţii care aleg acest tip de salon, trebuie să ştie că le oferim servicii medicale şi de spitalizare de 5 stele: analize medicale obligatorii, produse de igienă corporală, îmbrăcăminte, medicaţie specifică, consumabile specifice. Asigurăm alimentaţia pacientului şi a însoţitorului acesteia pe toată durata perioadei de internare. În costul intervenţiei este inclus comisionul medicului curant, cel al anestezistului şi plata serviciilor prestate de personalul medical şi auxiliar. O naştere la salonul DELUXE costă între 4400 şi 4800 de Euro, în funcţie de tipul de naştere. Pacienta va avea parte de elemente de fizioterapie asigurate în scopul creşterii confortului pre şi post operator (2 şedinte de masaj de recuperare, realizate în timpul perioadei de internare). O persoană dedicată care realizează training de alăptare, alimentaţie nou-născut, alimentaţie şi îngrijire specifice lăuzei, îngrijire specifică copilului pentru auditorii Cursului de Educaţie Parentală (detalii pe www.athenahospital.ro) va fi alături de pacientă în primii “paşi” ca proaspătă mamă. Surprizele nu se termină aici. La externare se asigură o consultaţie gratuită, în prima lună de la naştere de către un medic neonatolog al Athena Hospital, iar la terminarea perioadei de lăuzie, se oferă un pachet de analize medicale gratuite, valabil 6 săptămâni de la naştere.

Echipa Athena Hospital vă aşteaptă să vă convingeţi că spitalul nu înseamnă durere, ci căldură, prietenie, atenţie şi înainte de toate, respect pentru cel care îşi lasă sănătatea în mâinile noastre. Vă aşteptăm să vă alăturaţi unui sistem de sănătate privat care vă oferă pe lângă servicii medicale incontestabile, siguranţă, rafinament şi confort!

Athena Hospital Timisoara

Calea Aradului, nr. 113

Telefon: 0256/270000, 0756155740

Web: www.athenahospital.ro