Concursul „Si eu iubesc Timisoara” din Agenda, la final. Aflati castigatorii!

De T. Ex.
Reactualizat la:
Concursul „Si eu iubesc Timisoara” din Agenda, la final. Aflati castigatorii!
Concursul „Şi eu iubesc Timişoara”, pe care redacţia Agenda l-a lansat în luna martie a acestui an şi l-a derulat timp de 20 de săptămâni, a ajuns la final. Extragerea pentru desemnarea câştigătorilor premiilor puse în joc, organizată deloc întâmplător în preajma Zilei Timişoarei, s-a desfăşurat conform regulamentului, aşa că acum ştim şi câştigătorii. Vi-i prezentăm cu bucurie!

În martie anul acesta, redacţia Agenda v-a lansat invitaţia de a participa la un concurs tematic, „Şi eu iubesc Timişoara”, gândit în ideea de a ne arăta şi noi susţinerea candidaturii oraşului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Considerând, după numărul extrem de mare de plicuri cu taloane de participare completate sosite pe adresa redacţiei la termenul precizat în regulamentul de concurs, putem trage concluzia că ideea v-a plăcut şi v-a stimulat să aflaţi mai multe despre Timişoara. Cu toţii iubim Timişoara, ne mândrim cu splendidele ei clădiri de sute ani, ne-o dorim şi mai frumoasă şi mereu tânără.

Timp de 20 de săptămâni, am publicat, pe rând, câte o vedere reprezentând clădiri istorice din Timişoara, aşa cum erau ele reprezentate pe vechile cărţi poştale. În demersul nostru am primit un sprijin extraordinar din partea domnului Octavian Leşcu, un remarcabil colecţionar şi mare iubitor al oraşului, care ne-a pus la dispoziţie cărţile poştale şi textele din care am extras întrebările de concurs.

Extragerea pentru desemnarea câştigătorilor premiilor puse în joc de redacţia Agenda, organizată deloc întâmplător în preajma Zilei Timişoarei, s-a derulat conform regulamentului, plicurile extrase au fost validate de comisia special constituită, care a verificat cu rigurozitate maximă răspunsurile completate pe fiecare talon de participare din plicul extras.
Comisa de validare a fost formată din Denisa Hîrza, consilier juridic, Lucian Carabeţ, economist, şi Nicoleta Popescu, redactor-şef Agenda. După îndeplinirea tuturor verificărilor, au fost validaţi următorii câştigători:

Marele premiu – o excursie de 7 zile în străinătate pentru două persoane:

TAMARA CEREGAN,
Timişoara, str. Gheorghe lazăr nr. 36, sc. A

Un premiu de 500 de lei:

TOTH IRINA,
Timişoara, str. Şt. O. Iosif, bl. B7

Trei premii a câte 100 de lei fiecare:

GEORGINA ALEXANDRU,
Lugoj, str. N. Bălcescu nr. 13, sc. A.
PETRU DOHOR,
Timişoara, Intrarea Cerceilor nr. 1
REIMUND HOLTZ,
Liebling nr. 611

Îi felicităm pe cei care vor intra în posesia premiilor puse în joc de această dată, dar în egală măsură vă felicităm pe toţi cei care aţi participat la concurs şi ne bucurăm că v-am oferit astfel ocazia să vă amintiţi/reamintiţi date importante din istoria oraşului pe care, iată, în număr foarte mare, aţi dovedit că îl iubiţi.

Agenda vă va oferi şi în continuare ocazia de a participa la concursuri interesante, cu premii pe măsură, în semn de preţuire pentru prietenia pe care ne-o arătaţi săptămână de săptămână, de aţâţia ani.
Pentru ridicarea premiilor, câştigătorii sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, str. Fl. Mercy nr. 2, parter, începând de luni, 5 august, între orele 10-15. Premiile se eliberează în baza unui act de identitate valabil.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor