CONCURS! Tion te trimite la cel mai mare festival al toamnei: Electroruga de Buzad

De A. M. A.
CONCURS!  Tion te trimite la cel mai mare festival al toamnei: Electroruga de Buzad
© foto: Electroruga
Electro și nu numai la Electroruga de Buzad! Evenimentul îmbină muzica bună cu obiceiuri tradiționale, autentice, locale, iar Tion nu vrea să-l ratezi și pune la bătaie trei invitații!

Festivalul Electroruga de Buzad va avea loc în perioada 1-2 septembrie 2018 la poalele Dealurilor Lipovei, la The Village, și își propune să ofere o experiență de neuitat, invitând publicul să exploreze zona și să înțeleagă modul de viață a localnicilor, totodată oferind muzică bună, relaxare și distracție!

The Main Stage sau Scena Principală a festivalului va fi amenajată în zona denumită the Village Olympics din Buzad. Pe lângă aceasta, în cadrul Electrorugii de Buzad, vor fi Iuresh Stage, Întâmplări artistice la Școala Veche din Buzad, precum și Silent Disco la Căminul Cultural. Între cele două locații de care dispune The Village se va desfășura o alee a producătorilor locali, care vor veni cu brânzeturi artizanale, fructe bio de sezon, săpunuri artizanale, dulcețuri și siropuri, bere artizanală, apă de lavandă și altele.

Line up-ul de la Main Stage din 1 septembrie este: Nopame, Baba Dochia, MC Xander, B.A.U. (Brigada Artistică Urbană), The Herbaliser, Enei (Critical Music), DC Breaks and Loudstar presents Opposition, Spectrasoul, JFB.

B.A.U. (Brigada Artistică Urbană) reprezintă muzică de dans improvizată în jurul unui colectiv deschis. B.A.U. activează din 1995, iar spontaneitatea și coerența discursului improvizat, condus de interacțiunea cu publicul, rămân neegalate de-a lungul timpului.

The Herbaliser, cunoscuți ca inovatorii British Beat, revin anul acesta cu un prim album după o pauză de aproape 5 ani. Mereu favoriți ai festivalurilor, trupa a fost formată la începutul anilor 90, devenind ulterior o parte integranta a mișcării hip-hop britanice, acaparând lumea printr-o furtună de sunete.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina noastră de Facebook și să lași un comentariu la postarea acestui articol, în care să răspunzi la întrebarea „care este artistul/atelierul/momentul cel mai așteptat din festivalul Electroruga și de ce?”, iar cele mai cool răspunsuri câștigă. Câștigătorii concursului vor fi anunțați marți, 28 august. Vă urăm succes!

BAU Promo:

The Herbaliser Promo:

Nopame Promo: (

Baba dochiaPromo:

MC Xander Promo:

Enei (Critical Music) Promo:

Bilete și abonamente online.