Concurs pentru tinerii artisti la „Timisoara – Mica Viena”

Concurs pentru tinerii artisti la „Timisoara – Mica Viena”
Primăria Timişoara lansează o provocare pentru tinerii muzicieni şi cei care studiază artele plastice. Municipalitatea aşteaptă de la tinerii artişti propuneri de proiecte care s-ar putea desfăşura în aer liber, în Piaţa Unirii, în cadrul programului cultural „Timişoara – Mica Vienă”.

Astfel, provocarea lansată de autorităţile locale îi vizează pe elevii de la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” şi Liceul de Arte Plastice, precum şi pe studenţii de la Facultatea de Arte Plastice din Timişoara, care sunt invitaţi să participe la un concurs al tinerelor talente. Concursul se va desfăşura în cadrul programului „Timişoara – Mica Vienă”, prin intermediul căruia timişorenii au parte de diverse evenimente, de la concerte şi expoziţii la piese de teatru, spectacole şi diferite ateliere, pe perioada verii, în aer liber, în Piaţa Unirii.

Primăria aşteaptă de la elevi şi studenţi propuneri de proiecte care se pot desfăşura în aer liber, în Piaţa Unirii, pe diferite domenii: pictură, grafică, caricatură, sculptură, happening-uri, concerte de muzică jazz, blues sau clasică. Proiectele trebuie depuse la Direcţia Comunicare a municipalităţii, la camera 120, sau pot fi trimse pe mail, la adresa diana.virtaci@primariatm.ro.

Cele mai bune lucrări realizate pe perioada verii în Piaţa Unirii vor face tema unei expoziţii colective organizate de Primăria Timişoara. Totodată, tinerii care au realizat cele mai bune lucrări, care vor fi stabilite de un juriu format din specialişti, vor fi premiate în bani la sfârşitul ediţiei de anul acesta a programului cultural „Timişoara – Mica Vienă”.

De asemenea, va fi premiat şi grupul, respectiv interpretul care va susţine pe scena din Piaţa Unirii concertul cu cea mai mare priză la public, a arătat viceprimarul Adrian Orza, fără a explica însă cum şi cine va aprecia acest lucru. Pe lângă premii, primăria va suporta şi cheltuielile cu materialele necesare pentru desfăşurarea acestor evenimente artistice, a mai precizat viceprimarul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor