Concurs de Procese Simulate pe tema Drept Penal, la Timisoara

Concurs de Procese Simulate pe tema Drept Penal, la Timisoara
Un nou concurs de procese simulate va avea loc la Timişoara. Evenimentul are drept scop punerea în practică a cunoștințelor acumulate până în prezent în acest domeniu de către studenții anilor III și IV de la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest Timișoara.

ELSA Timişoara (The European Law Students’ Association), prin intermediul departamentului Activităţi Academice, organizează în data de 14 decembrie „Concursul de procese simulate” pe tema „Drept Penal”, la Parchetul Militar Timișoara, începând cu ora 13:00. Cu această ocazie, studenții au șansa de a se prezenta ca niște adevărați avocați în fața juriului compus din trei profesioniști, cadre didactice.

Orice persoană care are curiozitatea şi dorinţa de a intra pentru câteva ore în atmosfera tensionată pentru unii, relaxată pentru alţii, a unei săli de judecată, este aşteptată să asiste la eveniment. Studenţii de la Facultatea de Drept din anii III şi IV pot participa atât în calitate de concurenți, cât și în calitate de observatori. Cei care doresc să aibă calitatea de concurenți se pot înscrie în echipe de câte 2 persoane la adresa mcc@timisoara.elsa.ro.

Concursurile de procese simulate reprezintă singurele ocazii pe care studenții le au, în timpul facultății, pentru a pleda în fața unui complet de judecată, pentru a-și exersa aptitudinile oratorice, într-un cadru propice și într-o ținută corespunzătoare, toate acestea alcătuind meniul complet pentru viața de pledant pe care își doresc să o urmeze.

ELSA Timișoara are printre obiectivele sale și acordarea unor numeroase ocazii studenților de a face practică în cadrul tuturor instituțiilor juridice, acoperind toate profesiile juridice pe care aceștia pot să le urmeze după terminarea facultății. De asemenea, printre obiectivele ELSA se numără şi oferirea altor perspective asupra domeniului juridic studenţilor, punându-le în față diverse personalități ale lumii juridice care au reușit cu ajutorul acestei facultăți să urmeze și alte profesii decât cele obișnuite, cunoscute de toată lumea, de a instrui studenții, atât prin organizarea diferitelor training-uri pe teme cât mai diverse și originale, cât și a numeroaselor conferințe, de unde pot prelua o multitudine de informații de la persoanele cele mai avizate în domeniul respectiv.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor