Concert de jazz marca Fischermann’s Orchestra pe malul canalului Bega

De George Morgan
Reactualizat la:
Fischermann's Orchestra a concertat pe malul Begai
Fischermann's Orchestra a concertat pe malul Begai
Timişorenii au avut ocazia miercuri seara să asculte 16 jazzmani elveţieni care au concertat pentru prima dată în România, la terasa D’arc. Fischermann’s Orchestra este cel mai cunoscut ansamblu de jazz elveţian, care le-a oferit pasionaţilor de muzică din Timișoara un concert unic.

Timişorenii care i-au ratat miercuri seara pe artiştii de la Fischermann’s Orchestra și cei care vor să îi asculte din nou vor mai avea această ocazie şi joi. Între orele 10.00 şi 12.00, în Piața Unirii are loc un workshop de muzică stradală în care jazzmanii elveţieni le vor povesti celor prezenţi cum au ajuns să cânte pe strada. Joi seara, de la ora 20.30, pe scena amplasată în Unirii, Fischermann’s Orchestra îşi va lua ramas bun de la timişoreni cu încă un concert.

Concertele de la Timişoara fac parte din turneul „Fischermann’s Orchestra – Destination Unknown Tour 2011”, în cadrul căruia artiştii au cântat deja la Munchen, Viena şi Budapesta. După oprirea din capitala Banatului, itinerariul muzicienilor mai cuprinde oraşele Cluj-Napoca, Sibiu, Vama Veche şi Bucureşti, precum şi St. Gallen şi Langnau.
Regulament de plasare a anunturilor