Comunitarii, lebede de…intersecţie

11Comentarii
Comunitarii, lebede de…intersecţie
1,2,3,4….1,2,3,4! Vor valsa, se vor răsuci ca-n… Lacul lebedelor, se vor zbuciuma pe… Oda bucuriei, vor întinde braţele spre cer de parcă în urechi le-ar răsuna Marşul triumfal din Aida sau se vor tângui ca-n Traviata ori se vor legăna în ritmurile Flautului fermecat sau ale Anotimpurilor lui Vivaldi. Video  | Comunitarii, lebede de...intersectie Video Video Forum

Este vorba de noua misiune a 20 poliţişti comunitari proaspăt şcoliţi, chiar la Filarmonică, să dirijeze traficul în intersecţiile din Timişoara. Ei vor da o mână de ajutor colegilor de la rutieră, dar mai întâi au fost pe la cursuri. Un profesor dirijor şi unul de balet i-au învăţat astăzi, la Filarmonica Banatul cum să-şi mişte mâinile şi picioarele pentru a fi luaţi în seamă de şoferi.

În sala de concerte, într-o linişte deplină, cei 20 comunitari au fost invitaţi să ridice braţele, stânga-dreapta, să le arcuiască, să le balanseze maiestuos, să indice direcţia cu precizie, dar şi cu multă graţie, să-şi mişte cu eleganţă trunchiul şi picioarele, să… plutească precum lebedele lui Ceaikovski… Ce mai! să se comporte în trafic precum un dirijor adevărat în faţa unei orchestre.

Cei 20 de comunitari s-au arătat încântaţi de paşii învăţaţi astăzi, în linişte, şi spun că ard de nerăbdare să ajungă la meditaţiile pe muzică simfonică, programate pentru următoarele zile. Odată încheiate cursurile de la Filarmonică, poliţiştii comunitari vor ieşi în intersecţii, poate chiar de luna viitoare.11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor