Comunicare on-line la CJAS Timiş

2Comentarii
Comunicare on-line la CJAS Timiş
Chiar dacă „şeful” instituţiei se află în plină campanie electorală şi în concediu fără plată, şi-a făcut totuşi timp, să organizeze o scurtă conferinţă de presă.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a achiziţionat de curând un server şi un soft, cel din urmă primit gratis de la o firmă, care va ajuta la transmiterea mai rapidă a raportărilor lunare. Cert este că din luna decembrie, cele 15 000 de firme vor putea transmite datele on-line, fără a mai sta la cozi interminabile pe la uşile instituţiei în cauză. Cel puţin aşa speră conducerea Casei. „Desigur, va rămâne partea scrisă din acte care va trebuie să ajungă totuşi la noi în original şi asta pentru că în România nu este legalizată semnătura electronică. Nu este obligatoriu ca agentul să vină până la noi, el poate face acest lucru şi prin poştă”, ne-a declarat Mariana Mocioalcă, purtătorul de cuvânt al CJAS Timiş. O altă „veste” bună cu care a venit conducerea Casei este aceea că, în acest an, bugetul instituţiei a crescut cu 20%. Şi, din acest motiv, cererile pentru dispozitivele medicale solicitate de personale cu dizabilităţi nu mai rămân nesoluţionate. Dacă în anul 2006, Casa înregistra restanţe la acest capitol de un an şi jumătate, în anul 2008 nu a mai fost nevoie de o listă de aşteptare. Cel care a avut nevoie de un astfel de dispozitiv a depus o cerere, iar dispoziţia de aprobare a fost primită în 48 de ore. În acest an au fost înregistrate şi soluţionate 890 de cereri, iar anul trecut numărul acestora a trecut de 1 000. Printre solicitanţii din anul 2008, se regăsesc 80 de persoane care au depus cereri, dar au uitat să lase o adresă sau un număr de telefon unde ar putea fi contactaţi. Cei vizaţi sunt rugaţi să se adreseze serviciului specializat din cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor