Compania Vivalia isi continua expansiunea cu noul ansamblu rezidential Vivalia Complex! Apartamente noi, in rate, de la 175€ / luna

Compania Vivalia isi continua expansiunea cu noul ansamblu rezidential Vivalia Complex! Apartamente noi, in rate, de la 175€ / luna
ADVERTORIAL. Luna aprilie vine cu o veste extraordinară pentru toți cei aflați în căutarea unui apartament nou. Compania Vivalia Real Estate Group lansează al doilea său proiect în Timișoara, Vivalia Complex, un ansamblu rezidențial poziționat ideal în zona Complexului Studențesc, pe Bd. Eroilor de la Tisa, Nr. 63.

Este un eveniment important care marchează o evoluție pe piața rezidențială din Timișoara și un punct de referință pentru armonizarea paletei de locuințe noi, aici în orașul nostru. Personalitatea și dinamismul Vivalia se remarcă din nou, prin inovația pe care o oferă noului proiect, din punct de vedere al coloristicii, al designului ambiental și al compartimentărilor interioare.

poza-interior-articol

Mai mult, dincolo de adresabilitatea directă a proiectului către tineri și familii, Vivalia Complex reprezintă și o noutate absolută în materie de investiție în real estate. Zona Complexului Studențesc este bine cunoscută pentru potențialul sporit de închiriere a apartamentelor astfel că, oferta financiară pe care dezvoltatorul o propune începe de la 175 € / lună. Este o ofertă extrem de atractivă în condițiile în care chiriile în această zonă pornesc de la cel puțin 200/250 € / lună.

Posibilitățile de investiție sunt infinite, indiferent că vorbim de un apartament luat spre propria folosință sau un apartament achiziționat cu scopul de a fi închiriat. La Vivalia Complex fiecare își va găsi locuința dorită, spun specialiștii timișoreni. Totodată, consilierii de vânzări menționează faptul că interesul timișorenilor cu privire la acest proiect a început încă din ianuarie și s-a concretizat deja, cu 20 de apartamente vândute înainte de lansarea oficială.

poza-interior-articol2

În total, Vivalia Complex va cuprinde 108 apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, complet finisate, dar și 4 spații comerciale poziționate la parter. În materie de construcții și finisaje, Compania Vivalia Real Estate Group va oferi o foarte bună calitate dublată și de un ritm crescut de realizare a lucrărilor. Termenul de finalizare și predare a primelor apartamente este sfârșitul lunii septembrie 2017.

poza-interior-articol3

Potrivit consilierilor de vânzări Vivalia, prețul de vânzare al apartamentelor, atât cele din Soarelui, cât și cele din Complex, se păstrează încă la un nivel foarte atractiv, cu toate că, în Timișoara, primul trimestru al anului 2016 a înregistrat creșteri de cel puțin 6,5%, creșteri care vor continua tot anul. Ca atare, toți cei aflați în căutarea unui apartament nou sunt invitați să programeze o întâlnire și să profite de oferta actuală, foarte accesibilă.

Mai multe detalii despre noul proiect Vivalia pot fi obținute pe site-ul www.vivalia.ro.
Regulament de plasare a anunturilor